Νέο επεισόδιο στο θρίλερ της εξαφάνισης του 23χρονου φαντάρου

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 10 Νοεμβρίου 2018 11:41 Νέο επεισόδιο στο θρίλερ της εξαφάνισης του 23χρονου φαντάρου

Νέα στοιχεία παρουσίασε η εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη σχετικά με την υπόθεση εξαφάνισης του 23χρονου φαντάρου Τάκη Κολλιαδέλη, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν ενώ επέβαινε στο πλοίο «Νήσος Ρόδος», που εκτελούσε το δρομολόγιο Χίος - Πειραιάς, στα τέλη του Ιουνίου.

Συγκεκριμένα το τηλέφωνο του αγνοούμενου άνδρα δεχόταν κλήσεις την επόμενη ημέρα της εξαφάνισης, αλλά κανείς δεν απαντούσε.

Ο πατέρας του 23χρονου είπε πως το Λιμεναρχείο προχώρησε σε άρση απορρήτου και στα δύο κινητά που χρησιμοποιούσε. Αυτή έδειξε πως και τα δύο τηλέφωνα έκλεισαν στις 2:30 τα ξημερώματα της Πέμπτης 28 Ιουνίου που χάθηκε, στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ Άνδρου και Τήνου.

Σύμφωνα με την έρευνα ένα από τα δύο νούμερα που χρησιμοποιούσε ο 23χρονος φαντάρος είναι καταχωρημένο στο όνομα ενός γνωστού του. Φαίνεται μάλιστα ότι ο συγκεκριμένος αριθμός ήταν ενεργοποιημένος μέχρι και πριν από ένα μήνα.

Ο κάτοχος του συγκεκριμένου αριθμού είπε ότι θα μεταβεί στον Εισαγγελέα για να ζητήσει άρση τηλεφωνικού απορρήτου έτσι ώστε να διαπιστωθεί εάν όντως πραγματοποιήθηκαν κλήσεις.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση