Νέο συνεδρίαση του ΔΣ στο Δήμο Μακρακώμης

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 10 Νοεμβρίου 2018 22:22 Νέο συνεδρίαση του ΔΣ στο Δήμο Μακρακώμης

Πέντε μέρες μετά την τελευταία συνεδρίαση του, το Δημοτικό Συμβούλιο Μακρακώμης θα βρεθεί και πάλι στο Συνεδριακό Κέντρο Αθανασίου και Μαίρης Ακρίδα στη Σπερχειάδα.

Συγκεκριμένα έχει προγραμματιστεί μία ακόμη συνεδρίαση την Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2018 στη 1:00’ το μεσημέρι.

Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης:

1. Ανάκληση της αριθ. 275/2018 απόφασης του Δ.Σ. «Περί αναμόρφωσης του προϋπολογισμού».

2. Αναμόρφωση του προϋπολογισμού και τροποποίηση τεχνικού προγράμματος.

3. Επιχορήγηση Αθλητικών Συλλόγων.

4. Ανάκληση της αριθ. 276/2018 απόφασης του Δ.Σ. «Περί τροποποίησης ΟΠΔ».

5. Περί Τροποποίηση Ολοκληρωμένου Πλαισίου Δράσης Δήμου Μακρακώμης έτους 2018.

6. Ανάθεση μέρους της συλλογής και μεταφοράς των στερεών αποβλήτων στο ΦοΔΣΑ Στερεάς Ελλάδας σύμφωνα με το αρ. 24 παρ. 7 του ν. 3613/2007, β. Έγκριση σύναψης προγραμματικής σύμβασης μεταξύ του Δήμου Μακρακώμης και του « ΦοΔΣΑ Στερεάς Ελλάδας Α.Ε.», για την ανάθεση της παροχής υποστηρικτικών υπηρεσιών από τον Περιφερειακό ΦοΔΣΑ στο Δήμο Μακρακώμης και γ. Εξουσιοδότηση Δημάρχου για την υπογραφή της προγραμματικής σύμβασης», με την οποία συμφωνούνται και γίνονται αμοιβαίως αποδεκτοί οι όροι της παρούσας σύμβασης.

7. Έγκριση πρωτοκόλλου παραλαβής : «ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΓΙΑ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΜΑΓΕΙΡΙΟΥ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟΥ ΤΟΥ ΜΑΘ. ΚΕΝΤΡΟΥ ΜΑΚΡΑΚΩΜΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ ΔΗΜΟΥ ΜΑΚΡΑΚΩΜΗΣ» (μήνας Οκτώβριος) .

8. Έγκριση πρωτοκόλλων οριστικής παραλαβής: «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΓΗΠΕΔΩΝ ΔΕ ΜΑΚΡΑΚΩΜΗΣ, ΣΠΕΡΧΕΙΑΔΑΣ ΚΑΙ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΙ ΤΥΜΦΡΗΣΤΟΥ» και ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΔΙΚΤΥΩΝ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΔΕ ΜΑΚΡΑΚΩΜΗΣ.

9. Έγκριση ΠΠΠ του έργου « ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΖΗΜΙΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΚΛΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΕΝΤΟΝΑ ΚΑΙΡΙΚΑ ΦΑΙΝΙΜΕΝΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΚΡΑΚΩΜΗΣ».

10. Μέτρηση Οστικής Πυκνότητας.

Σημειώνουμε ότι την ίδια μέρα στη Σπερχειάδα και συγκεκριμένα στις 9 το πρωί στο Δημοτικό Κατάστημα (Αδελφών Παππά 2) θα συνεδριάσει το ΔΣ του Συνδέσμου Ύδρευσης ΟΤΑ νομού Φθιώτιδας από Πηγές Κανάλια Πύργου Υπάτης.

Μοναδικό θέμα συζήτησης είναι:

ΠΕΡΙ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗΣ - ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΓΙΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΠΡΑΞΗΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ "ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ Ι" ΣΤΟΝ ΑΞΟΝΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ: "ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΤΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ ΥΔΡΕΥΣΗΣ" ΜΕ ΤΙΤΛΟ: "ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΗ ΕΠΑΡΚΟΥΣ ΠΟΣΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΥΔΑΤΟΣ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ" ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ Ι ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ:18334/10-5-2018- ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση