Δυο νεκροί σε κυνήγι αγριογούρουνου

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 12 Νοεμβρίου 2018 08:02 Δυο νεκροί σε κυνήγι αγριογούρουνου

Κυνηγοί προσοχή...

Δυο νέοι άνθρωποι χάθηκαν μέσα σε ένα 24ωρο στο κυνήγι, όταν πυροβολήθηκαν από μέλη της ομάδας, που τους πέρασαν για αγριογούρουνα.

Να υπενθυμίσουμε ότι πρόσφατα είχαμε ανάλογη τραγωδία στην Πελασγία, ενώ στο παρελθόν η Φθιώτιδα έχει θρηνήσει και άλλα αδικοχαμένα θύματα στο κυνήγι.

'Επεσε νεκρός, μπροστά στους φίλους του

Ο 32χρονος έπεσε νεκρός μέσα σε μια λίμνη αίματος. Σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες της αστυνομίας για την τραγωδία...

Σε τραγωδία εξελίχθηκε το σημερινό κυνήγι αγριόχοιρων, για μια παρέα κυνηγών σε δασώδη περιοχή στην Καρίτσα του Δήμου Ζίτσας στα Γιάννενα.

Λίγο μετά τις 17.00 το απόγευμα, ένας 32χρονος κυνηγός έπεσε νεκρός, μπροστά στους φίλους του. Ο άτυχος άνδρας φέρει τραύμα στην πλάτη από πυροβόλο όπλο με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν πως το συμβάν οφείλεται σε ατύχημα. Οι έρευνες ωστόσο της αστυνομίας για την υπόθεση βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

Ανάλογη τραγωδία και στη Θεσσαλονίκη

Τραγικό θάνατο βρήκε λίγο πριν από τις 10.00 χθες το πρωι (10-11-2018) ένας 45χρονος κυνηγός στη δασική περιοχή του χωριού Πετροκέρασα του δήμου Καλλινδοίων στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 45χρονος είχε πάει για κυνήγι αγριογούρουνων μαζί με μια παρέα άλλων 6 ατόμων και όπως φαίνεται από τα πρώτα στοιχεία κατά τη διάρκεια του κυνηγιού εκτιμώντας λανθασμένα τον πυροβόλησαν δύο άτομα από την παρέα.

Σύμφωνα με τον Alpha οι κυνηγοί είχαν πάρει συγκεκριμένες θέσεις και περίμεναν τα αγριογούρουνα. Κάποια στιγμή ο άτυχος άντρας σηκώθηκε από τη θέση του, χωρίς να ειδοποιήσει. Δύο από την παρέα, όπλισαν και πυροβόλησαν. Όπως φέρονται να είπαν, πίστεψαν ότι υπήρχε αγριογούρουνο και έριξαν.

Από τα κυνηγετική φυσίγγια ο 45χρονος τραυματίστηκε θανάσιμα. Οι έρευνες της  αστυνομίας για να εξακριβωθούν τα αίτια του δυστυχήματος συνεχίζονται.

Δείτε βίντεο:

Προσαρμοσμένη αναζήτηση