Βγήκαν μαχαίρια στις Φυλακές Δομοκού

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 12 Νοεμβρίου 2018 08:10 Βγήκαν μαχαίρια στις Φυλακές Δομοκού

Δύο άτομα στο Νοσοκομείο – Ο ένας με εφτά μαχαιριές.

Αιματηρό επεισόδιο σημειώθηκε στις Φυλακές Δομοκού και συγκεκριμένα στην πτέρυγα του 1ου ορόφου, την ώρα που οι κρατούμενοι βρισκόντουσαν εκτός κελιών.

Για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο γύρω στις 7:30' το απόγευμα της Κυριακής (11/11), δύο Έλληνες κρατούμενοι, οι οποίοι σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport γνωριζόντουσαν καλά μεταξύ τους, ήρθαν στα χέρια, μόνο που πάνω στη συμπλοκή βγήκαν αιχμηρά αντικείμενα. Ο ένας που είναι ρομά, κατάφερε στον άλλον εφτά χτυπήματα με αυτοσχέδιο μαχαίρι (βρέθηκε αργότερα σε κοινόχρηστο χώρο), με το ένα από αυτά να τρυπάει τον συγκρατούμενό του ηλικίας 32 ετών, στον πνεύμονα.

Τελικά στα Επείγοντα του Νοσοκομείου Λαμίας, διακομίστηκαν δύο άτομα, καθώς στη συμπλοκή ανακατεύτηκαν κι άλλοι ρομά τραυματίζοντας έναν ακόμη 30χρονο συγκρατούμενό τους στο αυτί. Ωστόσο η κατάσταση του τελευταίου δεν ενέπνεε κίνδυνο και μετά τις πρώτες βοήθειες επέστρεψε στις Φυλακές.

Ο έτερος τραυματίας είναι σαφώς πιο σοβαρά και υπεβλήθη σε εξετάσεις και θα παραμείνει για νοσηλεία φρουρούμενος από την Υπηρεσία των Φυλακών.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση