Συνεδρίασε το Συντονιστικό του Δήμου Δομοκού

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 12 Νοεμβρίου 2018 00:09 Συνεδρίασε το Συντονιστικό του Δήμου Δομοκού

Πραγματοποιήθηκε την περασμένη Πέμπτη (8/11) η συνεδρίαση του Συντονιστικού Τοπικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Δομοκού, με θέμα τον αντισεισμικό σχεδιασμό. Αντικείμενο της συζήτησης αποτέλεσε ο συντονισμός των εμπλεκόμενων φορέων σε περίπτωση εκδήλωσης σεισμικού φαινομένου ώστε να υπάρξει άμεση αντιμετώπιση των συνεπειών που θα επιφέρει.

Ακολούθησε δεύτερη προγραμματισμένη συνεδρίαση του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Δομοκού, στις 13:30, στον ίδιο χώρο, με αντικείμενο συζήτησης  τον απολογισμό της αντιπυρικής περιόδου 2018 και τη λήψη προληπτικών μέτρων και ετοιμότητα των φορέων για την αντιμετώπιση κινδύνων ενόψει της χειμερινής περιόδου έτους 2018-2019. Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης, και μετά τον απολογισμό της Αντιπυρικής περιόδου, διατυπώθηκαν οι ερωτήσεις - απόψεις των παρευρισκομένων και συζητήθηκαν διεξοδικά τα θέματα σχετικά με τα έργα πρόληψης και αντιμετώπισης των κινδύνων εν όψει της χειμερινής περιόδου σε όλο το Δήμο Δομοκού  με τη συνεργασία της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και την σημαντική συμβολή των Προέδρων και Εκπροσώπων των Τοπικών Κοινοτήτων, που ανταποκρίνονται πρόθυμα όποτε αυτό κριθεί αναγκαίο.

Παρόντες στις συνεδριάσεις  ήταν ο Δήμαρχος κ. Τζιαχρήστας Δημήτριος, ο θ. Αντιπεριφερειάρχης Εξυπηρέτησης του Πολίτη και Συντονισμού Πολιτικής Προστασίας κ. Καρακάτζας Αθανάσιος, οι Αντιδήμαρχοι κ. Φράγκος Ιωάννης, κ. Αυγέρης Αθανάσιος και κ. Κόγιας Γεώργιος, ο Διευθυντής Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας κ. Ζώης Πολύζος, ο κ. Αντωνόπουλος Αποστόλης εκπρόσωπος του ΚΕΥΠ, ο Πυρμος Τσούμας Σεραφείμ από το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Δομοκού, ο κ. Γκούτας Θωμάς  Διοικητής Α.Τ Δομοκού, ο Συντονιστής Διευθυντής του Κέντρου Υγείας Δομοκού κ. Τσούτσος Δημήτριος, Εκπρόσωποι της Νέας Οδού και ο κ. Μπακοστέργιος Δημήτριος Πολιτικός Μηχανικός της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου.

Παρευρεθήκαν, επίσης, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Πουτουρούδης Σταμάτης και οι Πρόεδροι και Εκπρόσωποι των τοπικών Κοινοτήτων Περιβολίου κ. Παπακώστας Βασίλειος, Φυλιαδώνας κ. Μπαϊκούσης Σπύρος, Νεοχωρίου κ. Τσαδήμας Γεώργιος, Μαντασιάς κ. Μπουρογιάννης Αθανάσιος, Παναγιάς κ. Αλεξάκης Κωνσταντίνος, Σοφιάδας κ. Λιακόπουλος Χρήστος, Θαυμακού κ. Λελετζής Γεώργιος και Λεύκας κ. Γκιρλέμης Αντώνης.

.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση