Θρήνος για τον θάνατο γνωστού επιχειρηματία

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 12 Νοεμβρίου 2018 22:48 Θρήνος για τον θάνατο γνωστού επιχειρηματία

Βαρύ το πένθος στο Ευβοϊκό ποδόσφαιρο από το θάνατο του γνωστού επιχειρηματία και παράγοντα του ΑΟ Χαλκίς, της ΑΕΚ Χαλκίδας, αλλά και του Λήλαντα Βασιλικών, Κώστα Σφύρλα.

Σε ηλικία μόλις 48 ετών, άφησε την τελευταία του πνοή σε Νοσοκομείο των Αθηνών μετά από ένα ξαφνικό πρόβλημα υγείας.

Τα θερμά της συλλυπητήρια έσπευσε να καταθέσει η ΕΠΣ Εύβοιας:

«Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ευβοίας, εκφράζουν την βαθιά τους θλίψη και τα ειλικρινή συλλυπητήρια για την απώλεια του ΣΦΥΡΛΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, παράγοντα στα ποδοσφαιρικά σωματεία Α.Ε.Κ. Χαλκίδας, Α.Ο. Χαλκίς & Α.Ο.Φ. Λήλας Βασιλικού.

Ευχόμαστε στην οικογένεια και τους οικείους του καλό κουράγιο και δύναμη.

Να είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».

Το αποχαιρετιστήριο της πρώην του ομάδας, «ΑΟ Χαλκίς» είναι ενδεικτικό της απώλειας:

«Ένας ακούραστος εργάτης του Ευβοϊκού ποδοσφαίρου δεν είναι κοντά μας. Ταξίδεψε για τα γήπεδα του παραδείσου ο Κώστας Σφύρλας. Το Ευβοϊκό ποδοσφαίρο είναι φτωχότερο θρηνεί και μαζί θρηνεί ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ αφού ο Κώστας Σφύρλας υπηρέτησε τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ επί Προεδρίας του Γιάννη Ελευθεριάδη.

Το Δ.Σ. οι προπονητές και οι ποδοσφαριστές του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια προς την οικογένεια του Κώστα Σφύρλα για τον θάνατο του».

Η ανακοίνωση του ΑΟΦ Βασιλικού «Λήλας»:

«Το ΔΣ και όλη η οικογένεια του Α.Ο.Φ. Βασιλικού <<ΛΗΛΑΣ>> εκφράζουν την βαθιά τους θλίψη για την ξαφνική απώλεια του Κώστα Σφύρλα, του φίλου μας και παράγοντα της ομάδας μας, ο οποίος ήρθε πέρσι παρέα με τον Γιάννη Ελευθεριάδη και κέρδισε την αγάπη μας με το χαμόγελό του και την καθαρή καρδιά του.

Καλό παράδεισο φίλε.

Κουράγιο και δύναμη στην οικογένειά του».

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση