Τώρα απόκτησε το Skoda Citigo G-Tec από 11.180 ευρώ

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 13 Νοεμβρίου 2018 14:12 Τώρα απόκτησε το Skoda Citigo G-Tec από 11.180 ευρώ

Σε συνεργασία με τη Fisikon, το Skoda Citigo G-Tec είναι διαθέσιμο με επιπλέον έκπτωση στην τιμή του, της τάξης των 800 ευρώ.

Η προσφορά ισχύει για περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων.

Το πρόγραμμα επιδότησης αφορά την αγορά καινούργιου αυτοκινήτου Ι.Χ. διπλού καυσίμου Φυσικού Αερίου (CNG) – Βενζίνης και είναι προσφορά της ΔΕΠΑ ΑΕ.

Απευθύνεται σε ιδιώτες, που θέτουν την ασφάλεια και την οικονομία στις μετακινήσεις τους ως προτεραιότητα.

Το νέο CITIGO με νέα μοντέρνα εμφάνιση και χαρακτηριστικά είναι ιδανικό για τις καθημερινές σας μετακινήσεις στην πόλη.

Το Skoda Citigo G-TEC όπως ονομάζεται η πλέον οικολογική και οικονομική έκδοση του μοντέλου, εφοδιάζεται με τον 1.000άρη κινητήρα βενζίνης/φυσικού αερίου της Skoda, o οποίος διαθέτει ονομαστική απόδοση 68 ίππων και είναι ο ισχυρότερος στη γκάμα του Citigo στη χώρα μας. Για την αποθήκευση του φυσικού αερίου υπάρχουν δύο δεξαμενές συνολικής χωρητικότητας 11 λίτρων, καθώς και ένα ρεζερβουάρ βενζίνης 10 λίτρων.

Eντυπωσιακά χαμηλό είναι το κόστος κίνησης του Citigo G-TEC, αφού η Skoda ανακοινώνει ότι σε μεικτή διαδρομή η μέση κατανάλωση του αυτοκινήτου είναι μόνο 2,9 κιλά CNG/100 χλμ. Με βάση την τωρινή τιμή του φυσικού αερίου κίνησης στο πρατήριο (0,869 ευρώ/κιλό), το κόστος της μέσης κατανάλωσης είναι μόνο 2,5 ευρώ/100 χλμ.

Περισσότερες πληροφορίες για το Citigo
https://www.karellis-group.com/skoda.html

Περισσότερες πληροφορίες για την επιδότηση της ΔΕΠΑ
http://www.fisikon.gr/epidotisi

Προσαρμοσμένη αναζήτηση