Αγωνία για τον Λαμιώτη που τραυματίστηκε στο κυνήγι - Πως έγινε το κακό

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 15 Νοεμβρίου 2018 10:21 Αγωνία για τον Λαμιώτη που τραυματίστηκε στο κυνήγι - Πως έγινε το κακό

Στη ΜΕΘ μετά το χειρουργείο ο 61χρονος Λαμιώτης κυνηγός - Γλίστρησε και έβαλε το όπλο για να στηριχτεί με αποτέλεσμα να αυτοπυροβοληθεί σχεδόν εξ επαφής - Με τον ασύρματο ειδοποίησε τους άλλους κυνηγούς.

Ο άτυχος κυνηγός είχε πάει χθες το πρωί για κυνήγι μαζί με φίλους του στην περιοχή της Οίτης, κοντά στην Παύλιανη. Σύμφωνα με τα όσα ο ίδιος είπε, αλλά και μέλη της παρέας, το κακό έγινε λίγο μετά τις 9:00΄το πρωί, όταν ο 61χρονος περπατώντας γλίστρησε και ενστικτωδώς έβαλε το όπλο για να στηριχθεί.

Η καραμπίνα, που είχε μέσα 4αρια φυσίγγια για λαγό, εκπυρσοκρότησε τραυματίζοντας τον 61χρονο σχεδόν εξ επαφής στην αριστερή πλευρά της λεκάνης και στην κοιλιακή χώρα.

Ο 61χρονος, αν και σοβαρά τραυματισμένος, κατάφερε να ενημερώσει με τον ασύρματο τα υπόλοιπα μέλη της παρέας, που έτρεξαν για βοήθεια. Οι φίλοι του αρχικά έκαναν ότι ήταν δυνατόν για να σταματήσουν την μεγάλη αιμορραγία που είχε και ταυτόχρονα κάλεσαν ασθενοφόρο.

Στη συνέχεια μετέφεραν με υπεράνθρωπη προσπάθεια τον τραυματισμένο φίλο τους μέχρι τον κεντρικό δρόμο όπου τον παρέλαβαν οι διασώστες του ΕΚΑΒ.

Ο 57χρονος διακομίστηκε στα επείγοντα του νοσοκομείου Λαμίας και εσπευσμένα εισήχθη στο χειρουργείο, όπου οι γιατροί έδωσαν πολύωρη μάχη για να τον κρατήσουν στη ζωή.

Η επέμβαση ολοκληρώθηκε και ο 61χρονος κυνηγός εισήχθη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, με την κατάσταση της υγείας του χαρακτηρίζεται εξαιρετικά κρίσιμη.

Το συμβάν έγινε λίγο πριν μετά τις 9:00'  το πρωί στον ορεινό όγκο της Οίτης και η αστυνομία ενημερώθηκε από τους γιατρούς του νοσοκομείου στη 1:20 το μεσημέρι.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Λαμίας ερευνούν τις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το τραγικό συμβάν.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση