Έχασε γυναίκα και παιδί στο φοβερό τροχαίο με την Πόρσε - Παντρεύεται ενάμιση χρόνο μετά (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 15 Νοεμβρίου 2018 07:47 Έχασε γυναίκα και παιδί στο φοβερό τροχαίο με την Πόρσε - Παντρεύεται ενάμιση χρόνο μετά (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Υπάτιος Πατμάνογλου, 20 μήνες μετά το τραγικό δυστύχημα, φαίνεται πως έχει γυρίσει σελίδα στη ζωή του και ετοιμάζεται να κάνει ένα νέο, μεγάλο βήμα. Να παντρευτεί ξανά...

Ο Υπάτιος Πατμάνογλου έγινε γνωστός στην ελληνική κοινωνία μετά το δυστύχημα στο 283ό χλμ της Εθνικής οδού τον Φεβρουάριο του 2017, όταν porsche με οδηγό τον Γιώργο Βακάκη έπεσε με ιλιγγιώδη ταχύτητα πάνω στο σταθμευμένοΙ.Χ του απ' όπου νεκροί ανασύρθηκαν η γυναίκα και το παιδί του Υπάτιου ενώ ο ίδιος ήταν στη δημόσια τουαλέτα.

Σύμφωνα με όσα ακούστηκαν στην εκπομπή "Μαζί σου", ο Υπάτιος γνώρισε τη μέλλουσα σύζυγό του πριν από επτά μήνες μέσω facebook αλλά και κοινών γνωστών και ο γάμος αναμένεται να γίνει αρχές Δεκεμβρίου. Η κοπέλα ασχολείται με τα κοινά στα Μέγαρα και είναι πολύ αγαπητή. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες της εκπομπής, και η ίδια είχε βιώσει μία παρόμοια τραγική απώλεια με του Πατμάνογλου. Στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου μίλησε τηλεφωνικά συγγενής του Υπάτιου και είπε ότι το ζευγάρι είναι μαζί τους τελευταίες μήνες.

O ίδιος ο Υπάτιος στο προφίλ του στο facebook, την ημέρα των γενεθλίων του υπαινίχθηκε αυτό το βήμα στη ζωή του με σχετική ανάρτηση: "Η ζωή προχωράει με τις χαρές και τις λύπες κι εμείς οφείλουμε να την ακολουθούμε" έγραψε μεταξύ άλλων.

Ακούστε όλα όσα αποκαλύφθηκαν στην εκπομπή “Μαζί σου” με την Τατιάνα Στεφανίδου:

 

 

Θυμίζουμε ότι τον Φεβρουάριο του 2017, ο Υπάτιος Πατμάνογλου, στάθμευσε το αυτοκίνητό του στην άκρη της εθνικής οδού για να πάει στην τουαλέτα, αφήνοντας μέσα σε αυτό την σύζυγο και το μικρό τους αγοράκι. Μέχρι να επιστρέψει, έπεσε πάνω στο ΙΧ της οικογένειας, η Πόρσε του γιου του επιχειρηματία των Jumbo.

Στις φλόγες έχασαν τη ζωή τους τέσσερις άνθρωποι, μεταξύ των οποίων, η σύζυγος και το αγοράκι του Υπατιου Πατμάνογλου. Ο ίδιος, αντίκρισε την φρικτή εικόνα, μόλις βγήκε έντρομος από τις τουαλέτες…

Προσαρμοσμένη αναζήτηση