Εδώ και τώρα λύση για το «Calypso Club» στην Αρκίτσα ζητεί ο Σαρακιώτης

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 19 Νοεμβρίου 2018 08:17 Εδώ και τώρα λύση για το «Calypso Club» στην Αρκίτσα ζητεί ο Σαρακιώτης

Νέα συνάντηση με τον Πρόεδρο του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων και νέες δεσμεύσεις για άμεση διενέργεια του διεθνούς διαγωνισμού.

Στο γραφείο του Προέδρου του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων, Κωνσταντίνου Βαρλαμίτη, βρέθηκε για μία ακόμη φορά ο βουλευτής Φθιώτιδας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Γιάννης Σαρακιώτης, προκειμένου να πιέσει για την εξεύρεση λύσης σχετικά με το ξενοδοχειακό συγκρότημα «Calypso Club» στην Αρκίτσα.

Το συγκεκριμένο ακίνητο ανήκει στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων και ο τερματισμός της απαξίωσής του αποτελεί ένα διαρκές αίτημα της τοπικής κοινωνίας και των φορέων της Φθιώτιδας, οι οποίοι προσβλέπουν στα οφέλη της τουριστικής αξιοποίησής του. Ο κ. Σαρακιώτης υπενθύμισε ότι έχουν υπάρξει πολλές συναντήσεις με σκοπό την εξεύρεση μίας λύσης, καθώς και ότι στο παρελθόν είχε ληφθεί η δέσμευση για τη διενέργεια διεθνούς διαγωνισμού χωρίς, ωστόσο, αυτός να υλοποιηθεί.

Ο Φθιώτης βουλευτής έκανε λόγο για «ανεπίτρεπτη κωλυσιεργία» και ότι «πρέπει να σταματήσει η αποποίηση ευθυνών», ενώ στη συνέχεια τόνισε ότι «σε μια περίοδο, που η οικονομία ανακάμπτει και η χώρα βρίσκεται σε αναζήτηση επενδύσεων προκειμένου να σταθεροποιήσει την πορεία της, δεν υπάρχει η πολυτέλεια να επιτρέπουμε καθυστερήσεις και να αρνούμαστε την προοπτική να αξιοποιηθεί η ακίνητη περιουσία του δημοσίου».

Ο κ. Βαρλαμίτης δεσμεύτηκε εκ νέου ότι το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα θα διενεργηθεί ο διεθνής διαγωνισμός για την αξιοποίηση του «Calypso Club».

Προσαρμοσμένη αναζήτηση