Εκτύπωση αυτής της σελίδας

«Νόμιζα ότι ήταν βόμβα…»: Τι λέει η γυναίκα που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο σε φαρμακείο!

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 20 Νοεμβρίου 2018 08:16 «Νόμιζα ότι ήταν βόμβα…»: Τι λέει η γυναίκα που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο σε φαρμακείο!

«Πήγα να αφήσω τα πράγματα και βρέθηκα κάτω από τον προφυλακτήρα αυτοκινήτου…»!

Το να είσαι στο δρόμο και ξαφνικά να βρεθείς κάτω από τις ρόδες αυτοκινήτου δυστυχώς δεν είναι κάτι το ασυνήθιστο στους ελληνικούς δρόμους ακόμη και αν είσαι πάνω σε πεζοδρόμιο.

Το να είσαι όμως μέσα σε κατάστημα – στην προκειμένη περίπτωση σε φαρμακείο – αρκετά μακριά ακόμη και από την πόρτα και τον δρόμο και ξαφνικά να βρεθείς κάτω από προφυλακτήρα, δεν είναι σίγουρα συνηθισμένο!

Η 62χρονη γυναίκα που βίωσε όσο κανένας άλλος την παράξενη εισβολή του μπλε βαν το μεσημέρι του Σαββάτου (17/11) στο φαρμακείο της κας Μαίρης Δημότση μερικά μέτρα μακριά από το Γ.Ν. Λαμίας, μίλησε στη δημοσιογράφο του Alpha Ελένη Λαζάρου, περιγράφοντας την έκπληξη, και τον τρόμο που έζησε, αλλά και τον πόνο που περνά και θα περάσει για να ξεπεράσει τις πληγές στο σώμα της.

Δείτε το ρεπορτάζ:

Ξαναδείτε καρέ – καρέ την τρομακτική είσοδο του μπλε βαν στο φαρμακείο:

Δείτε πως περιέγραψε στην κάμερα του LamiaReport την απίστευτη σκηνή ο υπάλληλος του φαρμακείου, αλλά και φωτογραφίες από το τι άφησε πίσω της η απρόβλεπτη εισβολή: