Τέσσερις θέσεις αρχαιολόγων και εξειδικευμένων εργατών

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 19 Νοεμβρίου 2018 00:16 Τέσσερις θέσεις αρχαιολόγων και εξειδικευμένων εργατών

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Εύβοιας προκηρύσσει τέσσερις (4) συνολικά θέσεις επιστημονικού και εργατοτεχνικού προσωπικού, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, για την εκτέλεση αρχαιολογικών εργασιών.

Συγκεκριμένα μία (1) θέση ΠΕ Αρχαιολόγος και μία (1) θέση ΥΕ Εξειδικευμένος/η Εργάτης/τρια, με έδρα τη Χαλκίδα, για τις ανάγκες του έργου: «ΣΥΝΟΔΑ ΕΡΓΑ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΚΤΥΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΝΕΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΧΑΛΚΙΔΑΣ», για χρονικό διάστημα από την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης και έως 30-12-2018, με δυνατότητα ανανέωσης ή παράτασης της σύμβασης έως το τέλος του έργου, αν και εφόσον το έργο παραταθεί.

Επίσης μία (1) θέση ΠΕ Αρχαιολόγος και μία (1) θέση ΥΕ Εξειδικευμένος/η Εργάτης/τρια, με έδρα το Βασιλικό Ευβοίας, για τις ανάγκες του έργου: «ΕΡΓΑ ΣΥΛΛΟΓΗΣ, ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΛΥΜΑΤΩΝ Δ.Κ. ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ, Τ.Κ. ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΑΙ Ν. ΛΑΜΨΑΚΟΥ, ΔΗΜΟΥ ΧΑΛΚΙΔΕΩΝ-Β΄ΦΑΣΗ» για χρονικό διάστημα από την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης και έως τέσσερις (4) μήνες, με δυνατότητα ανανέωσης ή παράτασης της σύμβασης έως το τέλος του έργου, αν και εφόσον το έργο παραταθεί.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση και να την υποβάλουν με τα συνημμένα δικαιολογητικά, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας στην ακόλουθη διεύθυνση: Αρεθούσης και Ι. Κιαπέκου, ΤΚ 34100 Χαλκίδα, υπόψιν Γραμματείας της ΕΦΑ Ευβοίας (τηλ. επικοινωνίας: 2221022402, 22503), εντός προθεσμίας πέντε (5) εργασίμων ημερών ήτοι από 19-11-2018 έως 23-11-2018.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση