Σήμερα η κηδεία του 37χρονου δικυκλιστή

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 19 Νοεμβρίου 2018 10:26 Σήμερα η κηδεία του 37χρονου δικυκλιστή

Σήμερα Δευτέρα κηδεύεται ο άτυχος 37χρονος μοτοσικλετιστής Ιωάννης Μήτρου που βρήκε τραγικό θάνατο σε τροχαίο δυστύχημα την Παρασκευή το βράδυ στη Γιάννη Δήμου στο ύψος του Άσυλου, στον Βόλο.

Η κηδεία του 37χρονου θα πραγματοποιηθεί στις 3.30 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό Αγίων Αναργύρων.

Στη Νέα Ιωνία κανένας δεν μπορεί να πιστέψει στην τραγική κατάληξη του Ιωάννη Μήτρου, ενός νέου ιδιαίτερα αγαπητού τόσο στον Βόλο όσο και στην Νέα Ιωνία.

Ο Ιωάννης Μήτρου ήταν νιόπαντρος και γιος πολύτεκνης οικογένειας. Μέχρι πρόσφατα εργαζόταν ως συμβασιούχος της Υπηρεσίας Πρασίνου του δήμου Βόλου, ενώ παλαιότερα συνεργαζόταν με πολλές επιχειρήσεις του Βόλου καθώς ήταν μαραγκός.

Οικεία του πρόσωπα είπαν ότι ήταν πολύ εργατικός και ένας άνθρωπος που ήταν άκακος.

Η οικογένειά του έχει τυλιχθεί σε πένθος. Υπενθυμίζεται ότι το δυστύχημα συνέβη στις 8.15 το βράδυ. Ο άτυχος 37χρονος επέστρεφε με τη μοτοσικλέτα του σπίτι του όταν ένα δίκυκλο που επιχειρούσε προσπέραση μπήκε στο δρόμο του.

Δυστυχώς παρά τον ελιγμό που διενήργησε δεν μπόρεσε να αποφύγει το τροχαίο και βρήκε ακαριαίο θάνατο μετά τη σφοδρή σύγκρουση των δύο δικύκλων.

Άμεσα διασωληνώθηκε και με κινητή μονάδα του ΕΚΑΒ διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου. Εισήχθη στην Ανάνηψη αλλά δεν επανήλθε παρά τις φιλότιμες προσπάθειες των γιατρών να τον επαναφέρουν στη ζωή.

taxydromos.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση