Νεκροί τρεις μαθητές σε τροχαίο - Είχαν κάνει "κοπάνα" από το σχολείο

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 19 Νοεμβρίου 2018 22:50 Νεκροί τρεις μαθητές σε τροχαίο - Είχαν κάνει "κοπάνα" από το σχολείο

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες από το φοβερό τροχαίο - Οι τρεις 16χρονοι είχαν κάνει κοπάνα και πήγαν βόλτα με το αμάξι των γονιών του ενός - Τα δυο παιδιά σκοτώθηκαν επί τόπου, ενώ ο τρίτος μαθητής της παρέας υπέκυψε λίγο αργότερα στο νοσοκομείο. 

Τρεις τελικά είναι οι νεκροί από τη σύγκρουση αυτοκινήτου με φορτηγό, στην Ε.Ο. Κυπαρισσίας- Φιλιατρών στο ύψος της Τερψιθέας. Και οι τρεις 16 ετών, φίλοι και μαθητές στο ΕΠΑΛ Κυπαρισσίας.

Αρχικά από τη σύγκρουση ανασύρθηκαν νεκροί οι δύο από τους τρεις επιβάτες του αυτοκινήτου (ένας Έλληνας και ένας Βούλγαρος 16 ετών) Ο τρίτος μαθητής που ανασύρθηκε τραυματίας από το αυτοκίνητο με την κατάστασή του να είναι κρίσιμη.

Δεν τα κατάφερε ο οδηγός του αυτοκινήτου

Δυστυχώς λίγο πριν τις πέντε το απόγευμα ο τραυματίας και οδηγός του οχήματος που επέβαιναν οι τρεις ανήλικοι εξέπνευσε. Ο νεαρός ήταν σε κρίσιμη κατάσταση και διακομίστηκε στο Νοσοκομείο του Ρίο, όπου άφησε την τελευταία του πνοή.

Οι δύο φίλοι του είχαν ανασυρθεί νεκροί νωρίτερα από τα συντρίμμια του αυτοκινήτου στο οποίο επέβαιναν.

Τι λέει ο διοικητής του Νοσοκομείου Κυπαρισσίας

Σύμφωνα με τον διοικητή του νοσοκομείου Κυπαρισσίας που μίλησε στο Newsit.gr, τα τρία παιδιά είχαν κάνει κοπάνα από το σχολείο και επέβαιναν στο αυτοκίνητο των γονιών του ενός, όταν έγινε το τροχαίο.

«Σήμερα το πρωί στο νοσοκομείο μας έφεραν μετά από σοβαρό τροχαίο τρεις νεολαίους και έναν μεσήλικα οι οποίοι δυστυχώς οι δυο νέοι ήταν ήδη νεκροί και ο άλλος παρά πολύ σοβαρά τραυματισμένος από τροχαίο που έγινε στον δρόμο Κυπαρισσιας Φιλιατρών. Οι νεολαίοι ήταν μαθητές του ΕΠΑΛ που δυστυχώς για μια βόλτα σε κάποιο σκασιαρχείο πήραν το αμάξι ενός γονιού και συνέβη αυτό που συνέβη.

Ήρθαν και οι γονείς γιατί θα πρέπει να είναι και η αστυνομία θα πρέπει να γίνει αναγνώριση όπως καταλαβαίνετε. Είναι κάποιες καταστάσεις οι οποίες είναι συγκλονιστικές…» είπε ο κύριος Παναγιώτης Μπασάκος.

Τα παιδιά ζούσαν χρόνια με τις οικογένειές τους στην Κυπαρισσία.

Δείτε φωτογραφίες από το σημείο της τραγωδίας.

Δείτε βίντεο:

Πηγή: tharrosnews.gr  / eleftheriaonline

Προσαρμοσμένη αναζήτηση