ΚΙΝΑΛ: Την Τετάρτη τα σπουδαία για το Δήμο Λαμιέων

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 19 Νοεμβρίου 2018 23:42 ΚΙΝΑΛ: Την Τετάρτη τα σπουδαία για το Δήμο Λαμιέων

Με μια αρκετά περιγραφική ανακοίνωση η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΚΙΝΑΛ, ενημέρωσε για την σημαντική συνεδρίαση της Τετάρτης 21 Νοεμβρίου από όπου θα αναδειχθεί ο υποψήφιος συνδυασμός για το Δήμο της Λαμίας.

Σε αυτή περιγράφει τη διαδικασία που θα ακολουθηθεί και ποιοι θα συμμετέχουν στην εκλογή του υποψηφίου.

Θυμίζουμε ότι επισήμως ως ΚΙΝΑΛ μόνο ο Θωμάς Στάικος έχει δηλώσει την επιθυμία του να κατεβεί υποψήφιος, μετά και τη σύμπλευση με τον έτερο ενδιαφερόμενο Γιάννη Γεωργαντά. Στη Νομαρχιακή πάντως έχει κατατεθεί και η πρόταση μελών του ΚΙΝΑΛ που είναι εκλεγμένα στο Δήμο Λαμιέων με τον νυν Δήμαρχο Νίκο Σταυρογιάννη και φέρονται αποφασισμένοι να συνεχίσουν μαζί του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Νομαρχιακή Επιτροπή του Κινήματος Αλλαγής νομού Φθιώτιδας, παρουσία των κυρίων Κωνσταντίνου Πανταζή, μέλους της Εκτελεστικής Γραμματείας του Κινήματος Αλλαγής και Κωνσταντίνου Μπαργιώτα, βουλευτή της Δημοκρατικής Συμπαράταξης του νομού Λάρισας, συγκαλεί Διευρυμένη Δημοτική Σύσκεψη προκειμένου να προβεί στην πολιτική αξιολόγηση των προτάσεων για τις υποψηφιότητες για τον Δήμο Λαμιέων και να εγκρίνει την τελική εισήγηση.

   Η σύνθεση της Δ.Δ.Σ. θα έχει ως εξής:

• Μέλη Νομαρχιακής Επιτροπής

• Υποψήφιος Περιφερειάρχης

• Μέλη της Κεντρικής Επιτροπής του νομού

• Περιφερειακοί Σύμβουλοι του Νομού που είναι μέλη του Κινήματος Αλλαγής.

• Όλα τα μέλη της Συντονιστικής Γραμματείας της Τοπικής Οργάνωσης του Δήμου Λαμιέων.

• Πρόεδροι ή Επικεφαλής παρατάξεων δευτεροβάθμιων συνδικαλιστικών, κοινωνικών και παραγωγικών φορέων που είναι μέλη του Κινήματος Αλλαγής του νομού.

• Δημοτικοί Σύμβουλοι που είναι μέλη του Κινήματος Αλλαγής του δήμου Λαμιέων.

Η σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί στο Εργατικό Κέντρο του δήμου Λαμιέων, στο 2ο όροφο, την Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2018 και ώρα 18:30».

Προσαρμοσμένη αναζήτηση