Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ανείπωτη τραγωδία: Πήγαν να ξυπνήσουν το παιδί τους για το σχολείο και το βρήκαν νεκρό

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 20 Νοεμβρίου 2018 08:50 Ανείπωτη τραγωδία: Πήγαν να ξυπνήσουν το παιδί τους για το σχολείο και το βρήκαν νεκρό

Θρήνος στα Τρίκαλα για 12χρονο μαθητή που πέθανε στον ύπνο του - Άγνωστα ακόμα τα αίτια που οδήγησαν στο θάνατό του.

Αντιμέτωποι με τον χειρότερο εφιάλτη βρέθηκαν δυο γονείς στα Τρίκαλα. Όταν προσπάθησαν να ξυπνήσουν το 12χρονο παιδί τους για να πάει σχολείο, το βρήκαν στο κρεβάτι του νεκρό!

Η τραγωδία σημειώθηκε στο χωριό Πιαλεία στα Τρίκαλα. Η ώρα είχε φτάσει για να ξυπνήσει το 12χρονο παιδί και να πάει στο σχολείο. Όταν όμως οι γονείς του προσπάθησαν να το ξυπνήσουν, το βρήκαν χωρίς τις αισθήσεις του.

Αμέσως κάλεσαν ασθενοφόρο, που παρέλαβε το 12χρονο παιδί και το μετέφερε στο Κέντρο Υγείας Πύλης που βρίσκεται πιο κοντά στο χωριό. Δυστυχώς, όμως, εκεί διαπιστώθηκε πως το παιδί είχε φύγει από τη ζωή.

Σκηνές αρχαίας τραγωδίας εκτυλίχθηκαν έξω από το Κέντρο Υγείας Πύλης όταν οι γονείς και συγγενείς του 12χρονου ενημερώθηκαν για το τραγικό νέο. Δεν μπορούσαν να πιστέψουν πως το αγγελούδι είχε χαθεί για πάντα.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως το άτυχο παιδί δεν αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα υγείας.

Η σορός του παιδιού θα μεταφερθεί στο νοσοκομείο Τρικάλων για να γίνει νεκροψία – νεκροτομή και να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του.

Με πληροφορίες από trikalaola.gr και trikalavoice.gr