Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Άναψε φωτιές ο Σίμος Κεδίκογλου για την έδρα της Περιφέρειας

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 22 Νοεμβρίου 2018 08:22 Άναψε φωτιές ο Σίμος Κεδίκογλου για την έδρα της Περιφέρειας

Τη μέρα που ο Φάνης Σπανός ανακοίνωσε υποψηφιότητα, επέλεξε ο βουλευτής της Εύβοιας και παρ’ ολίγον υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς, για να "ξύσει" πληγές.

Στη Λαμία βρέθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (20/11) ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στην Εύβοια και πρώην Υπουργός Σίμος Κεδίκογλου, προκειμένου να παραβρεθεί στην ανακοίνωση της υποψηφιότητας του Φάνη Σπανού για την Περιφέρεια Στερεάς.

Λίγο αργότερα ο κ. Κεδίκογλου φιλοξενήθηκε στο studio του Star Κεντρικής Ελλάδας όπου ρωτήθηκε και για τις Περιφερειακές εκλογές με μία από τις τοποθετήσεις του να ανάβει στην κυριολεξία φωτιές.

Συγκεκριμένα ο βουλευτής Εύβοιας έκανε λόγο για αδικία σχετικά με την επιλογή της Λαμίας ως έδρα της Περιφέρειας Στερεάς, προτάσσοντας ότι ο νομός στον οποίο εκλέγεται είναι πολυπληθέστερος και πιο κεντρικός. Έλαβε ωστόσο την «πληρωμένη απάντηση» από τη δημοσιογράφο του καναλιού Λένα Παρασκευά «δεν μπορείτε να το χωνέψετε παρά τα χρόνια που έχουν περάσει».

Δείτε την εμπρηστική δήλωση Κεδίκογλου στο βίντεο που ακολουθεί:

Δεν είναι όμως καθ’ αυτή η τοποθέτηση του πρώην υπουργού - το όνομα του οποίου "έπαιξε" και για τη θέση του υποψήφιου Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας - που προκαλεί αφού αποκαλύπτει για το πως αντιλαμβάνεται την περιφερειακή συνείδηση, αλλά ο χρόνος που επέλεξε να την κάνει. Υποτίθεται βρισκόταν στην έδρα της Περιφέρειας για να υποστηρίξει την υποψηφιότητα Σπανού, ο οποίος επίσης προέρχεται από τον «αδικημένο» νομό του κ. Κεδίκογλου.

Από έναν έμπειρο πολιτικό σαν τον Σίμο Κεδίκογλου μόνο τυχαία δεν μπορεί να είναι μια τέτοια αναφορά σε τόσο λάθος χρόνο και… τόπο!