Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Έρχεται η «2η Ημέρα Γνωριμίας» με μαθητές των Ειδικών Σχολείων

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 04 Δεκεμβρίου 2018 12:38 Έρχεται η «2η Ημέρα Γνωριμίας» με μαθητές των Ειδικών Σχολείων

Στο Χαλκιοπούλειο η Εθνική Οµάδα Καλαθοσφαίρισης µε αµαξίδιο...

Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Φθιώτιδας, το Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελµατικής Εκπαίδευσης (Ε.Ε.Ε.ΕΚ.) Φθιώτιδας,  το Ενιαίο Ειδικό Επαγγελµατικό Γυμνάσιο - Λύκειο, το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο και το ειδικό Νηπιαγωγείο Λαμίας, συνδιοργανώνουν την «2η Ηµέρα Γνωριµίας » που θα πραγµατοποιηθεί την Παρασκευή 7-12-2018 9 π.µ. µέχρι 12.30 µ.µ., στο Κλειστό Χαλκιοπούλειο Στάδιο του Δήμου Λαμιέων που είναι στους συνδιοργανωτές της εκδήλωσης.

Φέτος η εκδήλωση έχει ως άξονα την καλαθοσφαίριση και θα συµµετέχουν σε αυτή η Εθνική Οµάδα Καλαθοσφαίρισης µε αµαξίδιο, αθλητές της Ακαδηµίας Καλαθοσφαίρισης ΕΣΠΕΡΟΣ, το γυμναστήριο «Εν κινήσει» και φυσικά μαθητές και μαθήτριες σχολείων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Φθιώτιδας.

Επίσης θα βραβευθούν εκτός από τις οµάδες και αθλητές ΑµεΑ.

Το πρόγραµµα της 2ης Ηµέρας Γνωριµίας θα περιλαµβάνει δράσεις και αγώνες καλαθοσφαίρισης µεικτών οµάδων από τα Σχολεία Ειδικής και Γενικής Αγωγής, αγώνα επίδειξης της Εθνικής Οµάδας Καλαθοσφαίρισης µε αµαξίδιο και αγώνες προσοµοίωσης µαθητών γενικών λυκείων της Ακαδηµίας Καλαθοσφαίρισης ΕΣΠΕΡΟΣ µε αναπηρικό αµαξίδιο, χορευτικά, ρυθµική γυµναστική και τραγούδια.