Δύο θέσεις εργασίας στον Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ.

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 27 Νοεμβρίου 2018 10:00 Δύο θέσεις εργασίας στον Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ.

Την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά δύο (2) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών του, ανακοίνωσε ο Δημοτικός Οργανισμός Άθλησης Πολιτισμού & Περιβάλλοντος Χαλκίδας, που εδρεύει στην Χαλκίδα Φαρμακίδου 15.

Η διάρκεια απασχόλησης είναι οκτώ μήνες και οι ειδικότητες είναι, «χειριστής γεωργικού μηχανήματος (τρακτέρ)» μία (1) θέση και «εργάτης γενικών καθηκόντων» μία (1) θέση.

Οι υποψήφιοι της ειδικότητας Χειριστού Γεωργικού Μηχανήματος (Τρακτερ) πρέπει

να είναι ηλικίας από 18 εως 60 ετών.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν την αίτησή τους την οποία μπορούν να αναζητήσουν

α) στα Γραφεία του Δημοτικού Οργανισμού Άθλησης Πολιτισμού Περιβάλλοντος Χαλκίδας , Φαρμακίδου 15 , Χαλκίδα αρμόδιος υπάλληλος κ. Μαρία Καραχάλιου ή

β) στον δικτυακό τόπο του ΑΣΕΠ (www.asep.gr)

εντός προθεσμίας δέκα (10) ημερολογιακών ημερών από την επόμενη ημέρα της τελευταίας δημοσίευσης της παρούσας σε τοπικές εφημερίδες ή της ανάρτησής της στο κατάστημα της υπηρεσίας και στον πίνακα ανακοινώσεων του Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ.

Η ανωτέρω προθεσμία λήγει με την παρέλευση ολόκληρης της τελευταίας ημέρας και εάν αυτή είναι κατά νόμο, εξαιρετέα (δημόσια αργία) ή μη εργάσιμη , τότε η λήξη της προθεσμίας μετατίθεται την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Προσαρμοσμένη αναζήτηση