Επίσκεψη του ΓΕΠΑΔ Στερεάς στον Μητροπολίτη Φθιώτιδας και το δήμαρχο Θηβαίων

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 30 Νοεμβρίου 2018 12:34 Επίσκεψη του ΓΕΠΑΔ Στερεάς στον Μητροπολίτη Φθιώτιδας και το δήμαρχο Θηβαίων

Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Φθιώτιδας κ. Νικόλαο πραγματοποίησε την Πέμπτης 29 Νοεμβρίου ο νέος Γενικός Περιφερειακός  Αστυνομικός Διευθυντής Στερεάς Ελλάδος Ταξίαρχος Αστέριος Μαντζιώκας.

Τον κ. Μαντζιώκα συνόδευε ο Υπασπιστής του Επιτελείου της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης, Αστυνόμος Β' Κωνσταντίνος Κρέτσης.

Για αρκετή ώρα και σε ένα ιδιαίτερα φιλικό κλίμα ο Σεβασμιότατος και ο κ.  Μαντζιώκας είχαν μια εποικοδομητική συζήτηση επί διαφόρων επικαίρων θεμάτων.

Τέλος ο Ποιμενάρχης μας μαζί με τις πατρικές του ευχές για την προαγωγή του και για την από Θεού Δύναμη εις τα νέα του καθήκοντα, προσέφερε ως ευλογία στον Ταξίαρχο  ψυχωφελή βιβλία των εκδόσεων της Ιεράς Μας Μητροπόλεως.

Την προηγούμενη ημέρα ο νέος ΓΕΠΑΔ Στερεάς είχε επισκεφθεί μαζί με το νέο Αστυνομικό Διευθυντή Βοιωτίας Νίκο Τρικαλίτη στο γραφείο του στη Θήβα το Δήμαρχο Θηβαίων Σπύρο Νικολάου.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, που πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα φιλικό κλίμα, συμμετείχαν επίσης οι Αντιδήμαρχοι Δ. Θηβαίων, Ανδρέας Χατζησταμάτης και Σπύρος Κίτσος και συζητήθηκαν κρίσιμα ζητήματα που αφορούν τον Δήμο και την περιοχή. Επιβεβαιώθηκε δε η αγαστή συνεργασία Δήμου και Ελληνικής Αστυνομίας για την επίτευξη στόχων που συνδέονται άρρηκτα με τη δημόσια τάξη και την προστασία του πολίτη.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση