Βιοπαλαιστής από τη Φαρκαδόνα κέρδισε 250.000€ στο ΣΚΡΑΤΣ

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 30 Νοεμβρίου 2018 13:08 Βιοπαλαιστής από τη Φαρκαδόνα κέρδισε 250.000€ στο ΣΚΡΑΤΣ

Χρυσά κέρδη για Φαρκαδόνιο βιοπαλαιστή, που ΣΚΡΑΤΣαρε με 5€ στο πρακτορείο ΟΠΑΠ της κας Αφροδίτης Καραμάνου στη Φαρκαδόνα και κέρδισε στη στιγμή 250.000€ στο παιχνίδι «Ρόδι είναι και κερδίζει»

Το μέγιστο έπαθλο των 250.000€ στο «Ρόδι είναι και κερδίζει» του ΣΚΡΑΤΣ κέρδισε ένας τυχερός παίκτης από τη Φαρκαδόνα. Η συγκίνηση και η έκπληξή του ήταν τόσο μεγάλη που δεν πίστευε στα μάτια του και ζήτησε από τον πράκτορα να του επιβεβαιώσει ότι πράγματι κέρδισε.

Σύμφωνα με το ΚΡΗΝΗ LIVE ο τυχερός επισκέφτηκε το πρακτορείο της Αφροδίτης Καραμάνου στην πλατεία της Φαρκαδόνας και επέλεξε ένα δελτίο «Ρόδι είναι και κερδίζει» των 5 ευρώ, το οποίο έξυσε επιτόπου. Όταν είδε τον τυχερό  «*» και δίπλα να εμφανίζονται σιγά-σιγά το ποσό των 250 χιλιάδων ευρώ,  έδωσε στον υπάλληλο του πρακτορείου το ξυσμένο δελτίο για να το επιβεβαιώσει. Ο πράκτορας με τη σειρά του επιβεβαίωσε ότι το δελτίο κέρδιζε το μεγάλο έπαθλο των 250.000 ευρώ και, έτσι, ο μεγάλος νικητής πίστεψε ότι η τύχη του είχε χαμογελάσει για τα καλά!

Ευχόμαστε στον τυχερό παίκτη σε καλή μεριά τα κέρδη και στο πρακτορείο επιτυχίες και κέρδη στους πελάτες του.

Πηγή: krinitrikalon.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση