Αυτές είναι οι τάξεις και τα σχολεία για την ενισχυτική διδασκαλία

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 03 Δεκεμβρίου 2018 12:01 Αυτές είναι οι τάξεις και τα σχολεία για την ενισχυτική διδασκαλία

Δέκα (10) Σχολικά Κέντρα Αντισταθμιστικής Εκπαίδευσης (Σ.Κ.Α.Ε.) στη Φθιώτιδα.

Ορίσθηκαν για το σχολικό έτος 2018-2019, τα Σχολικά Κέντρα Αντισταθμιστικής Εκπαίδευσης (Σ.Κ.Α.Ε.), για την ενισχυτική διδασκαλία στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση για το σχολικό έτος 2018-2019.

Συγχρόνως ορίσθηκαν οι υπεύθυνοι των Σ.Κ.Α.Ε. (Υ.Σ.Κ.Α.Ε.) καθώς και οι Αντικαταστάτες Υ.Σ.Κ.Α.Ε. στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση» ΕΣΠΑ 2014-2020.

Συνολικά θα λειτουργήσουν 35 Σ.Κ.Α.Ε. στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και συγκεκριμένα εννέα (9) στη Βοιωτία, 12 στην Εύβοια, δέκα (10) στη Φθιώτιδα, ένα (1) στην Ευρυτανία και τρία (3) στη Φωκίδα.

Ο πίνακας για τη Φθιώτιδα:

Επίσης δείτε παρακάτω την έγκριση λειτουργίας των ολιγομελών τμημάτων των Σ.Κ.Α.Ε. για τη Φθιώτιδα, με το σκεπτικό ότι η μετακίνηση των μαθητών σε άλλα όμορα Σχολικά Κέντρα για την παρακολούθηση μεμονωμένων μαθημάτων είναι ανέφικτη.

Επίσης στα περισσότερα από τα παρακάτω Σ.Κ.Α.Ε. οι μαθητές συγκεντρώνονται από διαφορετικές σχολικές μονάδες και λόγω οικονομικών και κοινωνικών συνθηκών χρήζουν ιδιαίτερης ενίσχυσης η οποία και μπορεί να τους παρασχεθεί μέσω του Προγράμματος της Ενισχυτικής Διδασκαλίας.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση