Αναστάτωση από επεισόδιο στην Παιδιατρική του Βόλου με το 4χρονο παιδί - αγρίμι

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 03 Δεκεμβρίου 2018 19:55 Αναστάτωση από επεισόδιο στην Παιδιατρική του Βόλου με το 4χρονο παιδί - αγρίμι

Ακόμη και μέσα στο προστατευμένο περιβάλλον του Νοσοκομείου Βόλου φαίνεται να συνεχίζονται τα βάσανα για το 4χρονο παιδί- αγρίμι που έχει εισαχθεί από την περασμένη Παρασκευή στην Παιδιατρική Κλινική με εντολή Εισαγγελέα, προκειμένου να του γίνουν οι απαραίτητες εξετάσεις και στη συνέχεια να αποφασιστεί η αφαίρεση ή μη της επιμέλειάς του από τους γονείς του και η ένταξή του σε κάποια δομή.

Στο Νοσοκομείο μετέβη το Σάββατο ο πατέρας του παιδιού και μπήκε στο δωμάτιο που βρίσκεται το παιδί, το οποίο συνοδευόταν ως εκείνη την ώρα από την μητέρα του.

Ξαφνικά όλη η πτέρυγα της Παιδιατρικής Κλινικής σηκώθηκε στο πόδι από τη φασαρία και τα κλάματα του μικρού παιδιού. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ακούστηκε ένας θόρυβος και μετά τα κλάματα του παιδιού.

Ο πατέρας φέρεται να κινήθηκε εναντίον του παιδιού, αυτόπτης μάρτυρας φέρεται να ισχυρίστηκε ότι το χτύπησε, επειδή δάγκωσε τη μητέρα του.

Η αναστάτωση ήταν μεγάλη και νοσηλεύτριες αναγκάστηκαν να καλέσουν αστυνομία. Αστυνομικοί απομάκρυναν τον πατέρα και τη μητέρα, δεν προχώρησαν όμως σε συλλήψεις καθώς δεν καταγγέλθηκε σωματική βία σε βάρος του 4χρονου.

Μετά το περιστατικό, τον 4χρονο είχαν υπό την πλήρη επιμέλειά τους κοινωνικοί λειτουργοί του δήμου Ζαγοράς-  Μουρεσίου και του Χαμόγελου του Παιδιού που ενημερώθηκαν για το νέο επεισόδιο, ενώ χθες κλήθηκαν να συνδράμουν και οι «Φίλες της Αγάπης», που αγκάλιασαν με τη στοργή τους το παιδάκι.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι πιθανότατα σήμερα θα βγει η παιδοψυχιατρική έκθεση καθώς και τα αποτελέσματα των υπολοίπων εξετάσεων τα οποία θα αποσταλούν στην Εισαγγελία Βόλου.

Το σύνολο των εκθέσεων θα κοινοποιηθεί μαζί με αιτήματα φιλοξενίας του παιδιού σε δομές.  Το δράμα με το 4χρονο παιδί που δεν μιλά καν, εκδηλώνει βίαιη συμπεριφορά και έως την Παρασκευή οπότε και εισήχθη στο Νοσοκομείο, ζούσε σε ένα σπίτι ερείπιο, με μισογκρεμισμένα ταβάνια, αποκάλυψε ο ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ. Η τραγική ιστορία του 4χρονου που μεγάλωνε παραμελημένο έχει προκαλέσει πανελλήνιο ενδιαφέρον, ενώ από την πρώτη στιγμή το ενδιαφέρον του να γίνει η νέα οικογένεια του παιδιού εξέφρασε το Ορφανοτροφείο Βόλου.

taxydromos.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση