Λαμία: Εμ τους έκλεψαν, εμ τους….!

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 05 Δεκεμβρίου 2018 08:06 Λαμία: Εμ τους έκλεψαν, εμ τους….!

Ζητούν καλύτερη αστυνόμευση οι κάτοικοι στο Κόμμα Λαμίας και τα γύρω χωριά.

Οι διαρρήκτες άφησαν… την υπογραφή τους σε σπίτι που άνοιξαν στο Κόμμα Λαμίας.

Οι δράστες, που σύμφωνα με την αστυνομία ήταν τουλάχιστον δύο με τρεις, ξήλωσαν τα κάγκελα από το παράθυρο του μπάνιου, έσπασαν στη συνέχεια το τζάμι και εισήλθαν στο εσωτερικό του σπιτιού.

Αφαίρεσαν μια μεγάλη τηλεόραση από το σαλόνι και χρηματικό ποσό (100€) που βρήκαν αναποδογυρίζοντας τα πάντα μέσα στο σπίτι.

Ως εδώ τίποτα καινούριο και όλα θυμίζουν μία από τις πολλές διαρρήξεις - κλοπές που καταγγέλλουν οι κάτοικοι τόσο του Κόμματος όσο και των γύρω χωριών. Άλλωστε το ίδιο σπίτι έχει γίνει στόχος των διαρρηκτών στο πρόσφατο παρελθόν, με τους διαρρήκτες σε εκείνη την περίπτωση να μπαίνουν από άλλο παράθυρο σπάζοντάς το.

Αυτή τη φορά όμως το θράσος των διαρρηκτών ξεπέρασε κάθε όριο, με έναν εξ αυτών να κάνει την… ανάγκη του πλησίον του μπάνιου και να σκουπίζεται μάλιστα με τη μπουγάδα που είχε βάλει ο ιδιοκτήτης!!!

Είναι φαίνεται τόση η εξοικείωση τους με τις κλοπές και τα σπίτια - στόχους, που δεν φοβούνται να περάσουν μερικές… «προσωπικές στιγμές» παραπάνω μέσα σε αυτά!

Τόσο ο ιδιοκτήτης του συγκεκριμένου σπιτιού, όσο κι άλλοι κάτοικοι στο Κόμμα και στα γύρω χωριά, είναι σε απόγνωση και ζητούν από την αστυνομία να εντείνει τις περιπολίες και την εν γένει παρουσία της στις περιοχές τους, τις οποίες λυμαίνονται διάφορα κακοποιά στοιχεία.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση