Όλη η ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. στα εγκαίνια του νέου κτιρίου του ΑΤ Διρφύων - Μεσσαπίων

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 04 Δεκεμβρίου 2018 22:25 Όλη η ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. στα εγκαίνια  του νέου κτιρίου του ΑΤ Διρφύων - Μεσσαπίων

Τα εγκαίνια των νέων κτιριακών εγκαταστάσεων του Αστυνομικού Τμήματος Διρφύων-Μεσσαπίων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ευβοίας πραγματοποιήθηκαν τη Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2018.

Στην τελετή χοροστάτησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Καρπενησίου, κ.κ. Γεώργιος, παρουσία του Πανοσιολογιότατου Αρχιμανδρίτη Θεοφύλακτου Τσαγγάρη, ως εκπροσώπου του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Χαλκίδας Ιστιαίας και Βορείων Σποράδων, κκ. Χρυσόστομου, καθώς και άλλων κληρικών.

Στα εγκαίνια παρέστησαν η Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Όλγα Γεροβασίλη, η Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Κατερίνα Παπακώστα-Σιδηροπούλου, ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης Δημήτρης Αναγνωστάκης, ο Γενικός Γραμματέας Συντονισμού Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη Τζανέτος Φιλιππάκος και ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγος Αριστείδης Ανδρικόπουλος.

Στην έναρξη της εκδήλωσης χαιρετισμούς απηύθυναν ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Εύβοιας, Αστυνομικός Διευθυντής Απόστολος Κουφός και ο Δήμαρχος Διρφύων – Μεσσαπίων, Γεώργιος Ψαθάς.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση