Αυτοκτονία ή ατύχημα ο θάνατος του 52χρονου στο Μετόχι;

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 06 Δεκεμβρίου 2018 09:46 Αυτοκτονία ή ατύχημα ο θάνατος του 52χρονου στο Μετόχι;

Νεκρός έπεσε μετά από πυροβολισμό με την καραμπίνα του στις 4 χθες τα ξημερώματα, ένας 52χρονος στο Μετόχι, ενώ βρισκόταν στο πατρικό του σπίτι με την ηλικιωμένη μητέρα του και ο θάνατός του αποδίδεται σε αυτοκτονία ή ατύχημα.

Ο Ν. Κ. ηλικίας 52 ετών, φέρεται να πυροβολήθηκε με την καραμπίνα του στην κοιλιακή χώρα και βρήκε ακαριαία τον θάνατο. Η μητέρα του που κοιμόταν σε διπλανό δωμάτιο, ξύπνησε από τον πυροβολισμό, αντίκρισε το αποτρόπαιο θέαμα και ενημέρωσε το Κ.Υ. Αργαλαστής. Γιατρός που πήγε στο σπίτι, περιορίστηκε να βεβαιώσει τον θάνατο του άτυχου 52χρονου.

Ο αυτόχειρας εργαζόταν ως εργάτης, κυρίως σε αγροτικές εργασίες, ήταν διαζευγμένος, και έμενε σε γειτονικό χωριό και την Τρίτη πήγε στο πατρικό του σπίτι στο Μετόχι, για να διανυκτερεύσει με τη μητέρα του, όπου και έγινε το κακό. Στο σπίτι βρισκόταν η καραμπίνα του, που κατείχε νόμιμα και είναι άγνωστο αν αποφάσισε να θέσει τέρμα στη ζωή του, ή αν έγινε ατύχημα, ενώ περιεργαζόταν το όπλο του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, έγινε μεγάλη κινητοποίηση και στο σπίτι του θύματος πήγαν ανώτεροι αξιωματικοί, που μετά από πολύωρες έρευνες κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι πρόκειται περί αυτοκτονίας ή ατυχήματος, κάτι που θα οριστικοποιηθεί μετά τη νεκροψία – νεκροτομή που παραγγέλθηκε.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο αυτόχειρας δεν άφησε σημείωμα που να εξηγεί τους λόγους για τους οποίους έβαλε τέρμα στη ζωή του, ενώ δεν φαίνεται να αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας ή άλλου είδους.

Η Αστυνομία απέκλεισε το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας, ενώ προανάκριση διενεργεί το Α.Τ. Νοτίου Πηλίου, με τη συνεργασία της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου.

magnesianews.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση