Σκληρό πορνογραφικό υλικό σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών είχε ο «Δάσκαλος»

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 07 Δεκεμβρίου 2018 08:26 Σκληρό πορνογραφικό υλικό σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών είχε ο «Δάσκαλος»

Πάνω από 279 αρχεία βρήκαν οι αστυνομικοί στους υπολογιστές του 41χρονου ανώμαλου...

Προθεσμία μέχρι την Παρασκευή (7/12) όταν και θα οδηγηθεί ενώπιον του Ανακριτή, πήρε για την απολογία του ο 41χρονος «δάσκαλος» που δίδασκε σε Δημοτικό Σχολείο χωριού της Βοιωτίας και συνελήφθη την Τρίτη 4 Δεκεμβρίου από αστυνομικούς της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος με την κατηγορία της πορνογραφίας ανηλίκων μέσω διαδικτύου.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα η ΕΛ.ΑΣ., οι αστυνομικοί της Δίωξης είχαν εντοπίσει ιδιαίτερη έντονη δραστηριότητα λήψης και διαμοιρασμού αρχείων παιδικής πορνογραφίας και ζήτησαν από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, την έκδοση βουλεύματος για την άρση του απορρήτου των επικοινωνιών.

Η σύλληψη

Έτσι έφθασε στα στοιχεία των εμπλεκομένων, μεταξύ των οποίων και η οικιακή σύνδεση διαδικτύου του συλληφθέντα στο χωριό της Βοιωτίας.

Μάλιστα σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων του χωριού, ο συγκεκριμένος «δάσκαλος», με καταγωγή από βόρεια Ελλάδα, είχε τοποθετηθεί στις αρχές της σχολικής χρονιάς στο δημοτικό τους και παρά το γεγονός ότι διέμενε εκεί, σπάνια τον συναντούσαν στο δρόμο ή σε κάποιο μαγαζί!

«Μία έστω φορά δεν τον είδα να πίνει έναν καφέ έξω στο χωριό. Εγώ να φανταστείτε δεν γνώριζα καν ότι μένει εδώ. Φυσιογνωμικά τον ήξεραν μόνο όσοι είχαν κάποια σχέση με το σχολείο καθώς δεν έβγαινε ποτέ από το σπίτι του», δήλωσε χαρακτηριστικά στο LamiaReport ο Πρόεδρος της Κοινότητας.

Από το σπίτι του 41χρονου ανώμαλου που έφερε μέχρι πρότινος και την ιδιότητα του εκπαιδευτικού, οι αστυνομικοί κατάσχεσαν δύο (2) εξωτερικούς σκληρούς δίσκους, τρεις (3) εσωτερικούς σκληρούς δίσκους και ένα (1) στικάκι (usbflashdrive).

Από την πρώτη στιγμή και την επιτόπια έρευνα οι αστυνομικοί βρέθηκαν αντιμέτωποι με πλήθος υλικού (φωτογραφίες και βίντεο) σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων. Σύμφωνα με την έρευνα, ο συλληφθείς από τον Οκτώβριο του 2017 έως και τον Ιούνιο του 2018 με τη χρήση τουλάχιστον 17 διαφορετικών IP διευθύνσεων, κατείχε και διαμοίραζε τουλάχιστον 279 αρχεία με περιεχόμενο σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων.

Τα κατασχεθέντα πειστήρια, έχουν αποσταλεί ήδη στο αρμόδιο Τμήμα της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών για περαιτέρω εργαστηριακή εξέταση, τα αποτελέσματα της οποίας θα συμπληρώσουν τη σχετική δικογραφία.

Διαβάστε επίσης: Σοκ: Συνέλαβαν δάσκαλο Δημοτικού Σχολείου για παιδική πορνογραφία

Προσαρμοσμένη αναζήτηση