Εκπαιδευτικά σεμινάρια από το Επιμελητήριο Φθιώτιδας και το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 11 Δεκεμβρίου 2018 12:20 Εκπαιδευτικά σεμινάρια από το Επιμελητήριο Φθιώτιδας και το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας

Από Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2018...

Κύκλους εκπαιδευτικών σεμιναρίων με κύριο στόχο την εκπαίδευση – κατάρτιση & εξειδίκευση των μελών του σε τομείς επιχειρηματικού ενδιαφέροντος, ξεκινά το Επιμελητήριο Φθιώτιδας σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας .

Ο Α΄ κύκλος αφορά εκπαιδευτικό σεμινάριο με θέμα «BusinessEnglish – Αγγλική Επιχειρηματική Ορολογία - Εικόνα Επιχείρησης».  Το σεμινάριο απευθύνεται προς κάθε ενδιαφερόμενο μέλος του Επιμελητηρίου αλλά και σε μη μέλη του και ειδικότερα σε όσους έχουν ή θέλουν να αναπτύξουν συναλλαγές με επιχειρήσεις άλλων χωρών.

Θα ακολουθήσουν επιπλέον σεμινάρια με στοχευμένη θεματολογία όπως digitalmarketing, ΤΠΕ στην εκπαίδευση, γεωργία ακριβείας κλπ. για τα οποία θα υπάρξει νέα ενημέρωση.

Η εκπαίδευση παρέχεται δωρεάν για τα ταμειακά ενήμερα μέλη του Επιμελητηρίου και θα διεξαχθεί την Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2018 (ώρες 5:30-8:30μμ) και Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2018 (ώρες 9:00-14:00μμ) στην αίθουσα συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας – Όθωνος 3, Λαμία.

Για όσους ενδιαφερόμενους οι οποίοι δεν είναι μέλη του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας και επιθυμούν να παρακολουθήσουν το εκπαιδευτικό σεμινάριο, το κόστος εγγραφής ανέρχεται στα 30,00€ ανά άτομο.

Επειδή θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, απαιτείται η εγγραφή των ενδιαφερομένων συμπληρώνοντας & αποστέλλοντας σχετική φόρμα εγγραφής (ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ), το αργότερο έως την Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2018.  

Θα ακολουθήσει νεότερη ενημέρωση με το πρόγραμμα και τις προδιαγραφές του σεμιναρίου.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση