Συγκεντρώνει ρούχα και παπούτσια η Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης Λαμίας

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 08 Δεκεμβρίου 2018 21:06 Συγκεντρώνει ρούχα και παπούτσια η Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης Λαμίας

Η Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης Λαμίας,  συνεχίζοντας τις δράσεις της, ανακοινώνει πως ξεκινά και πάλι τη συλλογή ρούχων για τις ανάγκες των προσφύγων του camp των Θερμοπυλών.

Για τον σκοπό αυτό ζητάμε χειμερινά ρούχα και παπούτσια ανδρικά -γυναικεία -παιδικά .

Καλούμε τον κόσμο της περιοχής μας, αλλά και όλους εσάς, που βρίσκεστε σε άλλες περιοχές και διαβάζετε το κάλεσμά μας, να στηρίξετε και πάλι αυτή τη δράση της Πρωτοβουλίας Αλληλεγγύης Λαμίας, βοηθώντας έτσι τους ανθρώπους αυτούς, που δραπέτευσαν από τον πόλεμο και την εξαθλίωση και προσπαθούν, στις νέες συνθήκες, να επιζήσουν με αξιοπρέπεια.

Παρακαλούμε πολύ όσους θέλουν να βοηθήσουν να φέρουν μόνο τα είδη, που ζητάμε και για τα οποία υπάρχει άμεση ανάγκη. Μερικές φορές έχουμε γίνει αποδέκτες ειδών, που δεν ζητάμε αυτή την εποχή (π.χ. καλοκαιρινά ρούχα) και αυτό δυσχεραίνει κατά πολύ το έργο των εθελοντών.

Πιστεύουμε ότι στην πόλη μας όλοι εσείς οι ευαισθητοποιημένοι πολίτες, που έχετε βοηθήσει με διάφορους τρόπους  τις δράσεις  της Πρωτοβουλίας Αλληλεγγύης στο παρελθόν ή που θέλετε τώρα να προσφέρετε τη βοήθειά σας, στέκεστε αλληλέγγυοι δίπλα στους πρόσφυγες με σεβασμό στις ανάγκες τους και στην ανθρώπινη αξιοπρέπεια.

Η συλλογή θα γίνει τις παρακάτω  ημέρες και ώρες:

Δευτέρα 10/12/2018, Τετάρτη 12/12/2018 και Δευτέρα 17/12/2018 από τις 20.30-21.30  στην είσοδο του Εργατικού Κέντρου  ΛΑΜΙΑΣ.

Όλοι εσείς, που για τον οποιοδήποτε λόγο δεν μπορείτε να προσφέρετε τη βοήθειά σας στις παραπάνω ημερομηνίες μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στα τηλέφωνα: 6947379103,  6945934148

Προσαρμοσμένη αναζήτηση