Θέσεις Ιατρών Υπηρεσίας Υπαίθρου: Ξεκίνησαν οι αιτήσεις

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 14 Δεκεμβρίου 2018 10:25 Θέσεις Ιατρών Υπηρεσίας Υπαίθρου: Ξεκίνησαν οι αιτήσεις

Μέχρι Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2018 η προθεσμία.

Δημοσιεύθηκε από το Υπουργείο Υγείας η πρόσκληση ενδιαφέροντος για την κάλυψη θέσεων ιατρών υπηρεσίας υπαίθρου (υπόχρεων και επί θητεία) στα Γενικά Νοσοκομεία – Κέντρα Υγείας, Κέντρα Υγείας, Πολυδύναμα Περιφερειακά Ιατρεία, Περιφερειακά Ιατρεία και Ειδικά Περιφερειακά Ιατρεία.

Στη Φθιώτιδα οι θέσεις είναι 13 και συγκεκριμένα εφτά (7) στο Δομοκό για το Κέντρο Υγείας και τα Περιφερειακά Ιατρεία σε Νέο Μοναστήρι (Πολυδύναμο), Μακρυρράχης, Πετρωτού, Μελιταίας, Ομβριακής και μία για τις Φυλακές,  δύο (2) στο Κέντρο Υγείας Στυλίδας (ΠΙ Μώλου και Θερμοπυλών), τρεις (3) στο Κέντρο Υγείας Μακρακώμης (μία για εξυπηρέτηση Κοινότητας Λευκάδας και δύο για το Ιατρείο Αγίου Γεωργίου) και μία (1) στο ΚΥ Αμφίκλειας και συγκεκριμένα στο ΠΙ Δρυμαίας.

Από το Υπουργείο ανακοινώθηκε "ορθή επανάληψη" της πρόσκλησης, καθώς αποσύρθηκε η θέση με κωδικό 2668 του Κ.Υ. Κανδάνου, αρμοδιότητας της 7ης Δ.Υ.Πε., διότι συμπεριελήφθη εκ παραδρομή. Επίσης έγινε διόρθωση στην ενδεικτική ημερομηνία εκκένωσης της θέσης με κωδικό 324 του Π.Ι.ΛΥΚΟΥΡΙΑΣ του Κ.Υ.ΚΛΕΙΤΟΡΙΑΣ αρμοδιότητας της 6ης Δ.Υ.Πε.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων παραμένει ως την Παρασκευή 21/12/2018 (ξεκίνησε τη Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου).

Όλες τις θέσεις, τη φόρμα αίτησης και άλλες πληροφορίες δείτε της ΕΔΩ και την ορθή επανάληψη ΕΔΩ.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση