Αναβλήθηκε για την Πέμπτη η δίκη των 46 συλληφθέντων για τα επεισόδια στο Δ.Α.Κ. Καρδίτσας

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 10 Δεκεμβρίου 2018 15:42 Αναβλήθηκε για την Πέμπτη η δίκη των 46 συλληφθέντων για τα επεισόδια στο Δ.Α.Κ. Καρδίτσας

Για την Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου, στις 10 το πρωί, αναβλήθηκε η δίκη των συλληφθέντων για τα επεισόδια, το απόγευμα της Κυριακής (9/12), έξω από το Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Καρδίτσας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του KarditsaLive.Net πρόκειται για 46 άτομα (εκ των οποίων 9 ανήλικοι), όλοι τους από τη Λάρισα, νεαρά κυρίως πρόσωπα που πριν την έναρξη του αγώνα μπάσκετ ανάμεσα στην Αναγέννηση και την ΑΕΛ φέρονται να ενεπλάκησαν σε επεισόδια και μάλιστα να προπηλάκισαν δύο αστυνομικούς που προσπάθησαν να επιβάλουν την τάξη.

Οι συλληφθέντες με την διαδικασία του αυτοφώρου κρατήθηκαν όλο το βράδυ της Κυριακής στην Αστυνομική Διεύθυνση Καρδίτσας και σήμερα, Δευτέρα, το μεσημέρι οδηγήθηκαν στα Δικαστήρια Καρδίτσας, ενώπιων του τριμελούς Σώματος.

Από πλευράς των νομικών τους εκπροσώπων, ζητήθηκε αναβολή της εκδίκασης καθώς ορισμένοι εξ αυτών απουσίαζαν, ενώ υποβλήθηκε και η αιτιολογία της ανάγκης προετοιμασίες των συνηγόρων.

Το δικαστήριο έκανε δεκτό το αίτημα και η διαδικασία θα επαναληφθεί, όπως προείπαμε, την Πέμπτη, παρουσία όλων των κατηγορουμένων.

Όπως σας ενημέρωσε στο μεταμεσυνύκτιο ρεπορτάζ το KarditsaLive.Net στο λεωφορείο με το οποίο έφθασαν από τη Λάρισα οι φίλοι της ΑΕΛ εντοπίστηκαν μετά από έλεγχο των αστυνομικών "πολεμικό" υλικό (κράνη, κουκούλες και πέτρες) αλλά και ναρκωτικά και παράνομος οπλισμός (στιλέτο, γκλοπ).

Πηγή: karditsalive.net

Προσαρμοσμένη αναζήτηση