Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Στη Λαμία κλιμάκιο του Τομέα Υγείας της Νέας Δημοκρατίας

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 10 Δεκεμβρίου 2018 21:46 Στη Λαμία κλιμάκιο του Τομέα Υγείας της Νέας Δημοκρατίας

Περιοδεία στη Φθιώτιδα πραγματοποίησε τη Δευτέρα 10 δεκεμβρίου 2018 κλιμάκιο του Τομέα Υγείας της Νέας Δημοκρατίας, με επικεφαλής τον Βουλευτή Επικρατείας και Τομεάρχη Υγείας του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, Βασίλη Οικονόμου.

Μαζί του ήταν ο Βουλευτής Αχαΐας και αναπληρωτής Τομεάρχης Υγείας της ΝΔ, Ιάσων Φωτήλας και ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Τομεάρχης Οικονομικών της ΝΔ, Χρήστος Σταϊκούρας.

Το κλιμάκιο επισκέφθηκε πρώτα το Κ.Υ. Αταλάντης και στη συνέχεια το Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας, όπου συναντήθηκε με την Διοίκηση του νοσοκομείου καθώς και με το Σύλλογο των εργαζομένων.

Ακολούθησαν συσκέψεις με την διοίκηση του Ιατρικού, φαρμακευτικού και Οδοντιατρικού συλλόγου, καθώς επίσης και με τους εκπροσώπους των εργαζομένων στο ΕΚΑΒ, των εργαζομένων στα κέντρα υγείας και τον εκπρόσωπο των Φυσικοθεραπευτών.

Στα γραφεία της ΝΟΔΕ τέλος υπήρξε συνάντηση με τα κομματικά στελέχη της ΝΔ.

«Η υγεία βρίσκεται στον πυρήνα  του κυβερνητικού προγράμματος της ΝΔ. Μακριά από "κάλπικες" υποσχέσεις και "μεγάλα" λόγια, τα αποτελέσματα των οποίων "πληρώνει" ακριβά η χώρα», αναφέρει σε δελτίο τύπου της η ΝΟΔΕ Φθιώτιδας, καταλήγοντας ότι η λύση όσων προβλημάτων συσσωρεύτηκαν τα τελευταία 4 χρόνια θα δοθεί μόνο από κυβέρνηση της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.