Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Αποκλεισμός του ΑΘΕ λόγω εργασιών στις σήραγγες των Τεμπών

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 12 Δεκεμβρίου 2018 10:01 Αποκλεισμός του ΑΘΕ λόγω εργασιών στις σήραγγες των Τεμπών

Από τον παλιά εθνική η κυκλοφορία το βράδυ της Πέμπτης….

Εργασίες συντήρησης – αναβάθμισης των ηλεκτρονικών συστημάτων στον Αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε., στο τμήμα από τον Α/Κ Ευαγγελισμού μέχρι το νοτιότερο άκρο του Α/Κ Πλαταμώνα, θα φέρουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2018.

Αναλυτικά από ώρα 22:00’ έως 06:00’ της επομένης (14/12) θα έχουμε:

(α). Ολικό αποκλεισμό της κυκλοφορίας των οχημάτων επί του Αυτοκινητοδρόμου Α.Θ.Ε. κατά μήκος των σηράγγων Σ1 & Σ2 και στις δύο κατευθύνσεις, από Α/Κ Ευαγγελισμού (νέα χ/θ 377+176) έως το νοτιότερο άκρο του Α/Κ Πλαταμώνα (χ/θ 400,265) Α.Θ.Ε. και

(β). Αποκλεισμό του κλάδου εισόδου προς τον Αυτοκινητόδρομο στον ημικόμβο Ραψάνης με κατεύθυνση προς Αθήνα.

Πριν την έναρξη εφαρμογής των παραπάνω κυκλοφοριακών ρυθμίσεων θα αποκλειστούν οι υφιστάμενοι χώροι στάθμευσης του αυτοκινητόδρομου στο τμήμα Ευαγγελισμός - Λεπτοκαρυά τουλάχιστον δύο ώρες πριν, έτσι ώστε να αποφευχθεί ο εγκλωβισμός τυχόν χρήστη εντός του αποκλεισμένου τμήματος.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών, η κυκλοφορία των οχημάτων και για τις δύο (2) κατευθύνσεις (Αθήνα - Θεσσαλονίκη), θα πραγματοποιείται από την Π.Ε.Ο. Αθηνών - Θεσσαλονίκης (υφιστάμενη εθνική οδός Ευαγγελισμού – Λεπτοκαρυάς, μέσω Κοιλάδας Τεμπών) και συγκεκριμένα από τον Α/Κ Ευαγγελισμού (νέα Φ/Θ 377+176) έως τα διοικητικά όρια των Π.Ε. Λάρισας-Πιερίας.

Λόγω του αποκλεισμού μεγάλου κομματιού της Εθνικής Οδού η «ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΣ ΑΙΓΑΙΟΥ Α.Ε.» θα πρέπει να μεριμνήσει για τη κατάλληλη προσαρμογή των χρεώσεων των διοδίων, στους Μετωπικούς Σταθμούς Διοδίων Μακρυχωρίου και Λεπτοκαρυάς και στους Πλευρικούς Σταθμούς Διοδίων Ευαγγελισμού και Λεπτοκαρυάς.