Στα «δυνατά χαρτιά» της ΝΔ ο Θέμης Χειμάρας

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 14 Δεκεμβρίου 2018 08:30 Στα «δυνατά χαρτιά» της ΝΔ ο Θέμης Χειμάρας

Το όνομα του Θέμη Χειμάρα παίζει ήδη στη Νέα Δημοκρατία για τις Εθνικές εκλογές κι ας μην έχει ακόμη ασχοληθεί η Πειραιώς με τα προεκλογικά των μικρότερων νομών.

Η Φθιώτιδα όμως αποτελεί ξεχωριστή περίπτωση με «δοκιμασμένες» αλλά και «καινούριες» λύσεις. Μία από τις «δοκιμασμένες – καινούριες» πρέπει να θεωρείται ο καθ’ ύλην αρμόδιος της Περιφέρειας Στερεάς για θέματα επιχειρηματικότητας Θέμης Χειμάρας.

Δεν περιμέναμε βέβαια το δημοσίευμα της Εφημερίδας "Δημοκρατία" (Φ. 2345 12/12/18) για να μας επιβεβαιώσει τις πληροφορίες μας:

Απλά, ο πρώτος σε σταυρούς Περιφερειακός Σύμβουλος στη Φθιώτιδα το 2014, με τις αρμοδιότητες που ανέλαβε στη θητεία του, ήρθε ακόμη πιο κοντά στο παραγωγικό κομμάτι της περιοχής, αλλά και με πολύ κόσμο που χρειαζόταν βοήθεια μέσω των προγραμμάτων ή των εκθέσεων που έτρεξε.

Και φυσικά δεν ήταν τυχαίο ότι κρατήθηκε σαν «χαρτί» και δεν έχει ανακοινωθεί για τις επικείμενες περιφερειακές εκλογές.

Η ΝΔ βλέπει τέσσερις (4) έδρες στη Φθιώτιδα και ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Επιχειρηματικότητας, Εξωστρέφειας & Αναπτυξιακού Προγραμματισμού - αυτός είναι ο πλήρης τίτλος του στην Περιφέρεια Στερεάς - αποτελεί «δυνατό χαρτί» για την εξασφάλιση του παραπάνω αριθμού.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση