Νεανική Επιχειρηματικότητα, Δυσκολίες και Προοπτικές

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 14 Δεκεμβρίου 2018 22:47 Νεανική Επιχειρηματικότητα, Δυσκολίες και Προοπτικές

Από το 3ο ΓΕΛ Λαμίας…

Την Πέμπτη 13-12-2018 πραγματοποιήθηκε με επιτυχία, στην αίθουσα εκδηλώσεων του 3ου ΓΕΛ Λαμίας, εκδήλωση με θέμα: “Νεανική Επιχειρηματικότητα, Δυσκολίες και Προοπτικές”.

Την  εκδήλωση διοργάνωσε  από κοινού  το 3ο ΓΕΛ Λαμίας και το Κέντρο Υποστήριξης Επιχειρήσεων (ΚΥΕ) της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

Αρχικά πραγματοποιήθηκε τηλεδιάσκεψη με τον ειδικό μέντορα Νικολετάκη Γεώργιο από την Αθήνα στο πλαίσιο του προγράμματος the Τipping Point.

Ακολούθησε εισήγηση από τον Θεμιστοκλή Χειμάρα, εντεταλμένο περιφερειακό σύμβουλο αναπτυξιακού προγράμματος επιχειρηματικότητας και εξωστρέφειας και παρουσίαση από τους κκ. Οικονόμου Γεώργιο  και Παπαβασιλείου Χριστόφορο ,από την ομάδα του ΚΥΕ της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

Στη συνέχεια έγινε εισήγηση των εκπροσώπων του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας, κ.κ. Σοφιανού Νικολάου και Ρίζου  Δημητρίου.

Την εκδήλωση έκλεισαν με εισήγηση τους οι, Καλοδήμος Δημ. και Κατσίγιαννη Ευγ. εκπρόσωποι του πρώην ΚΕΣΥΠ της ΔΔΕ Φθιώτιδας.

Παραβρέθηκε επίσης ο Δρ. Ρήγας Ηλίας  συντονιστής  εκπαιδευτικού έργου του σχολείου και εκπρόσωποι από το Σύλλογο  Γονέων και Κηδεμόνων του 3ου ΓΕΛ Λαμίας.

«Ευχαριστούμε θερμά όλους τους συμμετέχοντες στην εκδήλωση και κυρίως  τον συντονιστή του όλου προγράμματος κ. Αρβανιτάκη Παναγιώτη, καθηγητή μαθηματικό του σχολείου μας.

Ιδιαίτερα συγχαίρουμε τα παιδιά μας, για τη σοβαρότητα  την οποία επέδειξαν και την ενεργή συμμετοχή τους μέσα από εύστοχες και εύλογες ερωτήσεις ως έκφραση ενδιαφέροντος και ικανοποίησής τους», αναφέρει ο Διευθυντής του Σχολείου Ανδρέας Αγγελακόπουλος.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση