Δευτέρα με Παρασκευή η διανομή τροφίμων στο Δήμο Λαμιέων

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 16 Δεκεμβρίου 2018 08:05 Δευτέρα με Παρασκευή η διανομή τροφίμων στο Δήμο Λαμιέων

Ξεκινά τη Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2018 η διανομή τροφίμων στους δικαιούχους του προγράμματος  ΚΕΑ –ΤΕΒΑ στο Δήμο Λαμιέων.

Σημείο διανομής θα είναι ο προαύλιος χώρος του Χαλκιοπούλειου Σταδίου Λαμίας, στην οδό Φιλίας 1 και η διανομή θα πραγματοποιηθεί από τη Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου έως την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου από 09:00π.μ. έως 16:00.

Όλοι οι ωφελούμενοι έχουν ενημερωθεί και τηλεφωνικά από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου για τις ώρες διανομής, καθώς και το σημείο όπου θα προσέλθουν για να παραλάβουν τα προϊόντα που τους αναλογούν και θα πρέπει να επιδεικνύουν ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ το βιβλιάριο κοινωνικής τους ασφάλισης ή άλλο επίσημο έγγραφο απ’ όπου να προκύπτει ο Α.Μ.Κ.Α τους.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα, σε περίπτωση που ο ωφελούμενος δεν δύναται να προσέλθει αυτοπροσώπως στο σημείο διανομής, τα προϊόντα μπορούν να παραλαμβάνονται από τρίτο πρόσωπο που φέρει εξουσιοδότηση με βεβαίωση του γνησίου της υπογραφής ή συμβολαιογραφικό πληρεξούσιο.

Παρακαλούνται οι δικαιούχοι, για να αποφευχθεί ο συνωστισμός, να προσέρχονται τις ημέρες και ώρες που τους έχουν υποδείξει οι υπηρεσίες του Δήμου κατά την τηλεφωνική τους ενημέρωση για την καλύτερη και πιο γρήγορη εξυπηρέτησή τους.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση