Θες ψηφιακό δέκτη HD στην τιμή του απλού SD; Μάθε για την προσφορά Smart Best Deal

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 31 Οκτωβρίου 2014 07:45 Θες ψηφιακό δέκτη HD στην τιμή του απλού SD; Μάθε για την προσφορά Smart Best Deal
Η νέα εποχή της τηλεόρασης έφτασε και η Smart Electronics πρωτοπορεί - Πάρε HD αποκωδικοποιητή στην τιμή του απλού - Ενημερώσου υπεύθυνα και σωστά για τη νέα ψηφιακή εποχή στη Στερεά Ελλάδα!


Από 21 Νοεμβρίου η πόλη της Λαμίας περνά στην ψηφιακή εποχή και όλοι οι τηλεθεατές πρέπει να επανασυντονίσουν τους δέκτες τους ή να προμηθευτούν τον απαραίτητο τεχνικό εξοπλισμό αποκωδικοποίησης.

Η Smart Electronics είναι μία σύγχρονη εταιρία, εξειδικευμένη στις νέες τεχνολογίες, η οποία μπορεί να σας προσφέρει τον κατάλληλο τεχνικό εξοπλισμό, αλλά και να σας υποστηρίξει με τους άριστα καταρτισμένους τεχνικούς, για να περάσετε στη νέα ψηφιακή εποχή.

Η Smart Electronics σας προσφέρει μία μεγάλη γκάμα αποκωδικοποιητών, από τους δημοφιλέστερους οίκους κατασκευής (Globo,Neco,Legend,Edision, Crypto, Star, Powertech), μέχρι 5 χρόνια εγγύηση.

Γνώριζες ότι οι απλοί δέκτες SD δεν θα ανοίγουν τα επερχόμενα κανάλια υψηλής ευκρίνειας;

Κι όμως είναι πραγματικότητα. Η τεχνολογία στις μέρες μας προχωρά με ταχύτητες φωτός και ήδη η ΝΕΡΙΤ προβάλει σε εικόνα υψηλής ευκρίνειας High Definition το κανάλι ΝΕΡΙΤ HD , το οποίο δεν θα βλέπετε με έναν απλό δέκτη Standard Definition. Όπως σταδιακά δεν θα βλέπετε και τα υπόλοιπα κανάλια που προετοιμάζουν το έδαφος για προβάλλουν επίσης σε εικόνα υψηλής ευκρίνειας. Θα λέγαμε να σκεφτείτε πιο καλά την επιλογή σας!!

Από σήμερα "τρέχει" η προσφορά Smart Best Deal της εταιρείας μας, για τους πρώτους 100 (εκατό) δέκτες HD Legend στα 19,90€ που θα πουληθούν. Μέγιστος αριθμός τεμαχίων αγοράς ανά πελάτη είναι τα 2 (δύο) τεμάχια.

Τηλεφωνικές παραγγελίες για την προσφορά Smart Best Deal δεν γίνονται δεκτές. Η προσφορά ισχύει μόνο εντός του καταστήματος.

Για περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα 22310 50001 και 22310 50014.

Smart Electronics
Όθωνος 77, Λαμία
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση