Ανατριχιαστικό βίντεο: Η στιγμή του ξυλοδαρμού Θανάση Τζήλου - Ουρλιαχτά που κόβουν την ανάσα

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 21 Δεκεμβρίου 2018 08:02 Ανατριχιαστικό βίντεο: Η στιγμή του ξυλοδαρμού Θανάση Τζήλου - Ουρλιαχτά που κόβουν την ανάσα

Βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή του άγριου ξυλοδαρμού του διαιτητή, Θανάση Τζήλου, το πρωί της Τετάρτης (19.12.2018), έξω από το σπίτι του στη Λάρισα. “Σφίγγεται” η... καρδιά με τα ουρλιαχτά του Έλληνα ρέφερι.

Ο Θανάσης Τζήλος έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού -το πρωί της Τετάρτης (19.12.2018)- έξω από το σπίτι του στη Λάρισα, γεγονός που… προκάλεσε την αποχή των διαιτητών από τις υποχρεώσεις τους στην Superleague και την αναβολή της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Ένα 24ωρο μετά το τραγικό γεγονός που προκάλεσε “σεισμό” στο ελληνικό ποδόσφαιρο, το “Open TV” έφερε στο… φως της δημοσιότητας ένα συγκλονιστικό βίντεο με τη στιγμή του ξυλοδαρμού του Έλληνα ρέφερι, από τρεις μεγαλόσωμους κουκουλοφόρους άνδρες.

Οι δράστες είχαν παρκάρει το αμάξι τους μπροστά από αυτό του Θανάση Τζήλου. Τη στιγμή της επίθεσης, τα χτυπήματα στον διεθνή διαιτητή ήταν… αλύπητα. Οι σπαρακτικές κραυγές του Έλληνα ρέφερι “παγώνουν το αίμα”.

Μάλιστα, τη στιγμή της επίθεσης, κάποιοι κάτοικοι της περιοχής βγήκαν στο δρόμο, από τα ουρλιαχτά του Θανάση Τζήλου, αλλά δεν μπόρεσαν να αντιδράσουν, μένοντας “παγωμένοι” από όσα αντίκρισαν.

 

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση