Προσλήψεις στην Ειδική Γραμματεία Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 27 Δεκεμβρίου 2018 10:20 Προσλήψεις στην Ειδική Γραμματεία Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους

76 συνολικά θέσεις σε όλη την Ελλάδα. Ποιες είναι σε Θεσσαλία και Κεντρική Στερεά.

Η Ειδική Γραμματεία Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους (ΕΓΔΙΧ) ανακοίνωσε την πρόσληψη με σύμβαση ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου εβδομήντα έξι (76) ατόμων, κατηγορίας ΠΕ ειδικότητας Οικονομολόγων και Νομικών, πλήρους απασχόλησης.

Το διάστημα απασχόλησης είναι δώδεκα (12) μήνες από την υπογραφή της σύμβασης με δυνατότητα ανανέωσης ή παράτασης έως την λήξη της Πράξης «Δράσεις ενίσχυσης του συντονισμού και της επικοινωνίας των μη εξυπηρετούμενων δανείων».

Το προσωπικό που θα προσληφθεί θα απασχοληθεί στα δεκαέξι (16) Κέντρα Ενημέρωσης Υποστήριξης Δανειοληπτών (Κ.Ε.Υ.Δ.), ανά την Επικράτεια.

Από δύο (2) θέσεις Οικονομολόγων και Νομικών θα προσληφθούν για τα ΚΕΥΔ Λάρισας, Βόλου και Αγρινίου, όπως επίσης σε Θεσσαλονίκη, Σέρρες, Κοζάνη, Πάτρα και Χανιά (Οκτώ είναι στον Πειραιά και οι υπόλοιπες στην Αττική).

Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι να συμπληρώσουν σχετική αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.6 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στην ακόλουθη διεύθυνση:

Ειδική Γραμματεία Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους (ΕΓΔΙΧ),

Λ. Θηβών 196-198, Αγ. Ι. Ρέντης, ΤΚ 18233, Διεύθυνση Διοικητικού –Οικονομικού/Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού και Οργάνωσης.

Δείτε την πλήρη ανακοίνωση ΕΔΩ.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση