Λαμία: 'Εκοψαν την Πρωτοχρονιάτικη πίτα στο περιπολικό (ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 02 Ιανουαρίου 2019 07:34 Λαμία: 'Εκοψαν την Πρωτοχρονιάτικη πίτα στο περιπολικό (ΦΩΤΟ)

Αλλαγή χρόνου εν ώρα καθήκοντος στην έδρα της ΓΕΠΑΔ Στερεάς.

Ήταν λίγο πριν τις 12:00΄ τα μεσάνυχτα όταν οι αστυνομικοί που ήταν με τα περιπολικά στους δρόμους άκουσαν από τον ασύρματο το κάλεσμα του Γενικού Αστυνομικού Δ/ντη Στερεάς Ελλάδας Αστέριου Μαντζιώκα για να προσέλθουν στην είσοδο τους αστυνομικού μεγάρου στη Λαμία, όσοι εκείνη την στιγμή δεν ήταν απασχολημένοι σε κάποιο συμβάν.

Εκεί τους περίμενε μια μικρή έκπληξη, αφού για πρώτη φορά όλοι μαζί έκοψαν την Πρωτοχρονιάτικη πίτα πάνω στο περιπολικό και αντάλλαξαν ευχές.

Την πίτα έκοψαν ο Γενικός, Ταξίαρχος Αστέριος Μαντζιώκας, μαζί με τον Δημήτρη Φούρλα της Δ.Α. Φθιώτιδας και τον πρόεδρο των αστυνομικών της Φθιώτιδας, Νίκο Τριανταφύλλη.

Ο Ταξίαρχος ευχαρίστησε όλους τους μάχιμους αστυνομικούς, που κάτω από δύσκολες συνθήκες, αγωνίζονται για την ασφάλεια των πολιτών, μακριά από τις οικογένειές τους, διακινδυνεύοντας πολλές φορές ακόμη και την ίδια τους τη ζωή και τους ευχήθηκε στην επόμενη αλλαγή του χρόνου να είναι μαζί με τους δικούς τους ανθρώπους.

Την ίδια ώρα κάποιοι συνάδελφοί τους δεν μπόρεσαν να παρευρεθούν σε αυτή τη μικρή γιορτή, αφού έτρεχαν να σώσουν έναν χειριστή εκχιονιστικού μηχανήματος στην περιοχή του Δομοκού και άλλοι στη δυτική Φθιώτιδα να απεγκλωβίσουν εκδρομείς που είχαν αποκλειστεί στα χιόνια.

Είναι η πρώτη φορά που στη Λαμία οι αστυνομικοί εν ώρα καθήκοντος έκοψαν Πρωτοχρονιάτικη πίτα στο περιπολικό και όπως λένε οι πληροφορίες είναι κάτι που μετέφερε ο Γενικός από τη Λάρισα, όπου υπηρετούσε πριν, αφού εκεί γίνεται κάθε παραμονή Πρωτοχρονιάς.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση