Ξέρετε πόσο κοστίζει το εισιτήριο για την Ελευθερία Αρβανιτάκη στο θέατρο Λαμίας;

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 21 Απριλίου 2015 09:04 Ξέρετε πόσο κοστίζει το εισιτήριο για την Ελευθερία Αρβανιτάκη στο θέατρο Λαμίας;

Αλήθεια την κυρία Αρβανιτάκη και τους συνεργάτες της, δεν τους έχει αγγίξει η κρίση;

Η Ελευθερία Αρβανιτάκη έρχεται την Παρασκευή στο Δημοτικό Θέατρο Λαμίας.

Δυστυχώς όμως κάποιοι που θα ήθελαν να απολαύσουν από κοντά την αγαπημένη τους τραγουδίστρια, δεν θα μπορέσουν.

Ούτε από τον εξώστη το δημοτικού θεάτρου.

Κόστος εισιτηρίου για την πλατεία είναι 25 ευρώ και για εξώστη 20 ευρώ !!!!

Αναρωτιόμαστε πραγματικά αν αυτή η απόφαση είναι της ίδιας της Ελευθερίας Αρβανιτάκη ή της εταιρίας που έχει την ευθύνη της διοργάνωσης.

Όπως και να χει όμως, το κόστος είναι υπερβολικό και απαγορευτικό για τον περισσότερο κόσμο, σε μια περίοδο που βιώνει δραματική φτώχεια.

Φυσικά καμία μέριμνα για ανέργους, φοιτητές, ΑμεΑ.

Αναρωτιόμαστε επίσης αν αυτό το γνωρίζει και ο Δήμος Λαμιέων που διέθεσε το θέατρο. Αν όχι, καλό θα ήταν την επόμενη φορά να φροντίζει για πιο γήινα εισιτήρια!

Τέλος αναρωτιόμαστε γιατί τόσο ακριβό εισιτήριο, όταν πολλοί καταξιωμένοι καλλιτέχνες, αντίστοιχου βεληνεκούς, που κατά καιρούς έχουν περάσει από την περιοχή μας, το κόστος του εισιτηρίου δεν ξεπερνούσε τα 10 και 12 ευρώ!

Αντιλαμβανόμαστε τον περιορισμένο χώρο του Δημοτικού Θεάτρου, ωστόσο κατά την ταπεινή μας άποψη, σε καμία περίπτωση δεν δικαιολογούνται αυτές οι τιμές. 

Θα μπορούσε το κανονικό εισιτήριο να είναι το πολύ 15 ευρώ και να υπάρχει μια προσφορά προπώλησης! Και φυσικά να φροντίσουν για κάποιες ειδικές κατηγορίες.

Παρακαλούμε τόσο την Ελευθερία Αρβανιτάκη, όσο και τους συνεργάτες της που έχουν την ευθύνη της διοργάνωσης, να το ξανασκεφτούν και ν΄ αναθεωρήσουν τις τιμές, δίνοντας έτσι την ευκαιρία και σε κάποιους άλλους να δουν την παράσταση.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση