Κοινωνία Συμμαχία εναντίον Στέργιου Πιτσιόρλα

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 07 Ιανουαρίου 2019 09:44 Κοινωνία Συμμαχία εναντίον Στέργιου Πιτσιόρλα

«Αντί να καλείται ο υπουργός να δώσει εξηγήσεις, καλείται για εγκαίνια…».

Έντονη δυσφορία προκάλεσε στην δημοτική παράταξη της μείζονος μειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου Λαμίας, «Κοινωνική Συμμαχία» η παρουσία του Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομίας και Ανάπτυξης Στέργιου Πιτσιόρλα, στα εγκαίνια του νέου αγωγού ύδρευσης του Δήμου στο Γοργοπόταμο.

Όπως αναφέρει η «Κοινωνική Συμμαχία», ο συγκεκριμένος Υπουργός θα έπρεπε να απολογείται για τη μη επαναλειτουργία της Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας και τη μη αξιοποίηση των Ιαματικών πηγών των Θερμοπυλών και όχι να έρχεται σε εγκαίνια ενός ήδη ολοκληρωμένου δημοτικού έργου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Έντονη δυσφορία προκαλεί σε όλη την τοπική κοινωνία , η πρόσκληση του αναπληρωτή  Υπουργού Οικονομίας και Ανάπτυξης , κυρίου Πιτσιόρλα για τα εγκαίνια του αγωγού ύδρευσης στον Γοργοπόταμο.

Αντί να καλείται ο Υπουργός να δώσει εξηγήσεις για την αδικαιολόγητη καθυστέρηση επαναλειτουργίας της Πανελλήνιας Εκθέσης Λαμίας και την αθέτηση των υποσχέσεων για την αξιοποίηση των Ιαματικών πηγών των Θερμοπυλών και μάλιστα παρά τις εδώ και πολύ καιρό διαβεβαιώσεις του, καλείται με πρωτοβουλία του Δημάρχου κου Σταυρογιάννη σε εγκαίνια ενός ήδη ολοκληρωμένου δημοτικού έργου προφανώς για να καλυφθεί η ανεπάρκεια και η αδιαφορία της Κυβέρνησής του σε σχέση με την Φθιώτιδα.

Κατανοούμε την αγωνία τους να επιδείξουν έργο , αρνούμαστε όμως να νομιμοποιήσουμε αυτή την προεκλογική φιέστα , προτάσσοντας το συμφέρον της τοπικής κοινωνίας ενάντια σε οποιοδήποτε κομματικό και προσωπικό συμφέρον.

Απαιτούμε την άμεση επαναλειτουργία της Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας , την αξιοποίηση των Ιαματικών πηγών του Δήμου μας, που αποτελούν δύο μεγάλους άξονες ανάπτυξης της περιοχής μας , ζητώντας από τον Υπουργό και την Δημοτική Αρχή ,να δώσουν λύσεις προς όφελος των πολιτών και της ανάπτυξης του τόπου μας».

Προσαρμοσμένη αναζήτηση