Κλειστά τα σχολεία σήμερα σε όλη τη Φθιώτιδα εκτός Λαμίας

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 08 Ιανουαρίου 2019 08:34 Κλειστά τα σχολεία σήμερα σε όλη τη Φθιώτιδα εκτός Λαμίας

Από το Δήμο Λαμιέων κλειστά θα είναι τα σχολεία σήμερα μόνο στην Υπάτη. Στη Λαμία και τις άλλες Κοινότητες του Δήμου Λαμιέων θα λειτουργήσουν κανονικά.

Η πρώτη μέρα μετά τις διακοπές στο νέο έτος, βρίσκει τη Φθιώτιδα σε συνθήκες… ψυγείου και τους γονιούς να ανησυχούν για το αν θα υπάρχει θέρμανση στα σχολεία, καθώς η παγωνιά προκάλεσε και σε οικιακές θερμάνσεις προβλήματα τις προηγούμενες ημέρες.

Αναφορικά με τα σχολεία της Λαμίας σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του Δήμου Λαμιέων θα λειτουργήσουν κανονικά, εκτός από τα σχολεία της Υπάτης.

Δείτε τι αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση του Δήμου Λαμιέων:

«Μετά και τις τελευταίες παρεμβάσεις, όσον αφορά στην πρόσβαση στα σχολεία του Δήμου μας και στην αποκατάσταση της λειτουργίας της θέρμανσης εκεί όπου απαιτούνταν», αναφέρει χαρακτηριστικά και προσθέτει: «είναι έτοιμα να ξεκινήσουν κανονικά από αύριο, Τρίτη 8 Ιανουαρίου, με τη δέουσα προσοχή κατά την πρωινή προσέλευση λόγω των πολύ χαμηλών θερμοκρασιών. Μοναδική εξαίρεση είναι το Γυμνάσιο και το Λύκειο Υπάτης που δε θα λειτουργήσουν αύριο, λόγω του μεγάλου όγκου χιονιού και των πολύ χαμηλών θερμοκρασιών».

Σε όλους τους υπόλοιπους Δήμους της Φθιώτιδας τα σχολεία την Τρίτη 8 Ιανουαρίου θα είναι ΚΛΕΙΣΤΑ, καθώς και ο Δήμος Λοκρών εξαιτίας των φαινομένων που εκδηλώνονται στην περιοχή του εξέδωσε λίγο πριν τις 19:30' σχετική ανακοίνωση.

Κλειστά λοιπόν θα είναι τα σχολεία όλων των Δημοτικών Ενοτήτων στους Δήμους Μακρακώμης, Δομοκού, Αμφίκλειας - Ελάτειας, Στυλίδας, Λοκρών και στο Δήμο Μώλου - Αγ. Κων/νου, εξαιτίας του χιονιού αλλά κυρίως του πάγου που υπάρχει στους δρόμους.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση