Στερεά: Απαγορευτικό για τα φορτηγά άνω των 3,5 τόνων

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 07 Ιανουαρίου 2019 20:20 Στερεά: Απαγορευτικό για τα φορτηγά άνω των 3,5 τόνων

Σε Φθιώτιδα, Βοιωτία και Εύβοια…

Ξεκίνησε με όρεξη ο «Τηλέμαχος» σε περιοχές της Στερεάς Ελλάδας και συγκεκριμένα στη Βοιωτία και την Εύβοια, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα οι Αντίστοιχες Διευθύνσεις Αστυνομίας να εκδώσουν αποφάσεις προσωρινής απαγόρευσης  κυκλοφορίας φορτηγών αυτοκινήτων άνω των 3,5 τόνων.

Ακολούθησε συμπληρωματική ανακοίνωση της ΓΕΠΑΔ Στερεάς με απόφαση  της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φθιώτιδας για απαγόρευση κυκλοροφίας βαρέων οχημάτων και στο κομμάτι του ΑΘΕ ευθύνης της. Συγκεκριμένα ισχύουν απαγορευτικά για τα κάτωθι σημεία του οδικού δικτύου (και στα δύο ρεύματα):

Φθιώτιδα:

• Στην Εθνική Οδό Αθηνών - Λαμίας (Αυτοκινητόδρομος ΠΑΘΕ), από 121,250 χ/θ (κόμβος Μαρτίνου), έως 210 χ/θ.

Βοιωτία:

• Στην Εθνική Οδό Αθηνών - Λαμίας (Αυτοκινητόδρομος ΠΑΘΕ), από 67,500 χ/θ (κόμβος Σχηματαρίου), έως 121,250 χ/θ, (κόμβος Μαρτίνου).

• Στην Παλαιά Εθνική Οδό Ελευσίνας - Θηβών (από 30 χ/θ έως 45 χ/θ), ενώ η κίνηση οχημάτων κάτω των 3,5 τόνων, διεξάγεται με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων.

• Στην Επαρχιακή Οδό Αράχωβας Βοιωτίας – Επταλόφου Φωκίδας, από 1 χ/θ έως 17 χ/θ. Επιπλέον η κίνηση οχημάτων κάτω των 3,5 τόνων, διεξάγεται με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων.

Εύβοια:

• Στη Νέα Εθνική Οδό Χαλκίδας - Σχηματαρίου, από 1 χ/θ έως 16 χ/θ.

• Στην Εθνική οδό Χαλκίδας – Αιδηψού, από 16 χ/θ έως 47 χ/θ.

Από την ιστοσελίδα της ΕΛ.ΑΣ. «hellenicpolice.gr», υπάρχει διαρκής ενημέρωση για την κατάσταση στα εθνικά και επαρχιακά δίκτυα.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση