Ποια σχολεία είναι κλειστά σήμερα Τετάρτη (νεότερο)

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 09 Ιανουαρίου 2019 08:03 Ποια σχολεία είναι κλειστά σήμερα Τετάρτη (νεότερο)

Το πολύ χιόνι, αλλά ακόμη χειρότερα ο παγετός που έχει κάνει επικίνδυνους δρόμους και πεζοδρόμια, θα κρατήσει και την Τετάρτη 9 Ιανουαρίου, κλειστά αρκετά σχολεία στην Περιφέρεια Στερεάς.

Στο Δήμο Λαμιέων, όλα τα σχολεία, συμπεριλαμβανομένων και της Υπάτης, θα λειτουργήσουν κανονικά, εκτός από το 5ο ΓΕΛ στη Λαμία, που θα ξεκινήσει τη λειτουργία του στις 9.30΄.

Ο Δήμος Δομοκού ανακοίνωσε ότι και την Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2019  τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης των Δημοτικών Ενοτήτων Δομοκού, Ξυνιάδος και Θεσσαλιώτιδας θα παραμείνουν κλειστά λόγω του χιονιά.

Κλειστά θα παραμείνουν όλα τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Λοκρών (και οι Παιδικοί Σταθμοί) και του Δήμου Μακρακώμης.

Στο Δήμο Αμφίκλειας - Ελάτειας, κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία όλων των βαθμίδων στη ΔΚ Αμφίκλειας, ενώ αντίστοιχα μετά τις 9:30' θα λειτουργήσουν τα σχολεία σε Κάτω Τιθορέα και Ελάτεια.

Στο Δήμο Στυλίδας καθώς και στο Δήμο Καμένων Βούρλων όλα τα σχολεία θα λειτουργήσουν κανονικά

Στην υπόλοιπη Στερεά σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει επίσημα γνωστά:

Όλα τα σχολεία στο νομό Εύβοιας θα είναι κλειστά, εκτός από αυτά της Σκύρου, που θα λειτουργήσουν κανονικά.

Στην Ευρυτανία, τα σχολεία των Δήμων Καρπενησίου και Αγράφων, θα λειτουργήσουν μετά τις 9:00' το πρωί.

Στη Φωκίδα, θα λειτουργήσουν κανονικά όλα τα Γυμνάσια και Λύκεια, ενώ κλειστά θα είναι τα Νηπιαγωγεία και τα Δημοτικά, στις Κοινότητες Δελφών, Πολυδρόσου και Επταλόφου, όπως και το Νηπιαγωγείο Γραβιάς.

Στη Βοιωτία όλα τα σχολεία θα είναι κλειστά στο Δήμο Τανάγρας στο Κυριάκι, στην Αγία Τριάδα και στην Αράχωβα, ενώ στο Δίστομο θα λειτουργήσουν από τις 10:00' το πρωί (κλειστό το νηπιαγωγείο). Από τις 9:00' το πρωί τα υπόλοιπα σχολεία του Δήμου Λεβαδέων.

Στο Δήμο Θηβαίων όλα τα σχολεία Α'βάθμιας και Β'βάθμιας εκπαίδευσης  του Δήμου Θηβαίων θα λειτουργήσουν την Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2019 από ώρα 10:00 π.μ.,  ΕΚΤΟΣ από τα Νηπιαγωγεία Καπαρελλίου, Μελισσοχωρίου και Πλαταιών, το Δημοτικό Σχολείο Πλαταιών και το  ΕΕΕΕΚ Λουτουφίου, που θα παραμείνουν κλειστά. 

Οι Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί Θήβας και Βαγίων θα λειτουργήσουν κανονικά. 

Δε θα λειτουργήσουν επίσης τα Δημοτικά και τα Νηπιαγωγεία σε Στείρι, Ακραίφνιο και Κόκκινο.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση