Το «ευχαριστώ» και το «δώρο» του Αστέριου Μαντζιώκα στους συναδέλφους του

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 10 Ιανουαρίου 2019 09:12 Το «ευχαριστώ» και το «δώρο» του Αστέριου Μαντζιώκα στους συναδέλφους του

Για την κερδισμένη μάχη με το χιονιά στους δρόμους της Στερεάς Ελλάδας…

Με απόφαση του Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Στερεάς Ελλάδας, Ταξίαρχου Αστέριου Μαντζιώκα, θα δοθούν δύο επιπλέον ρεπό σε όλους τους αστυνομικούς υπαλλήλους που εργάστηκαν για την «Αντιμετώπιση δυσμενών και επικίνδυνων καιρικών φαινομένων», όπως αναφέρεται σχετικά στην απόφαση.

Η ευχάριστη είδηση που αναγνωρίζει το σημαντικό έργο που επιτέλεσαν οι αστυνομικοί τις μέρες της μεγάλης κακοκαιρίας, αναμεταδόθηκε από την σελίδα της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Φθιώτιδας και αναφέρει τα παρακάτω:

«1. Διαβιβάστε τις ευχαριστίες του υπογράφοντα προς όλους τούς συναδέλφους, πού με υψηλό αίσθημα ευθύνης στάθηκαν στο πλευρό τον πολίτη για περισσότερες από 48 ώρες κατά την εκδήλωση των εξαιρετικά επικίνδυνων φαινομένων από το βαρομετρικό χαμηλό που έπληξε τις περιοχές ευθύνης των Διευθύνσεων Αστυνομίας της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Στερεάς Ελλάδας, αποδεικνύοντας για μία ακόμη φορά, ότι οι Έλληνες αστυνομικοί, ακόμη και κάτω από εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες δίνουν τη μάχη στους δρόμους, όχι μόνο ενάντια στην εγκληματικότητα, αλλά κι όπου αλλού χρειαστεί. Το έργο τους αυτή τη φορά ήταν σημαντικό στην ασφαλή μετακίνηση χιλιάδων ανθρώπων για την προστασία της ζωής τους και των περιουσιών τους.

2. Αισθανόμενος υπερήφανος για το ανθρώπινο δυναμικό της Γενικής Διεύθυνσης Στερεάς Ελλάδας και έχοντας τη βεβαιότητα ότι, με την ίδια δύναμη και με το ίδιο πνεύμα συνεργασίας με τις υπόλοιπες δυνάμεις Πολιτικής Προστασίας, θα ανταπεξέλθουν και στο επόμενο χτύπημα της κακοκαιρίας που αναμένεται τις επόμενες ώρες στις περιοχές ευθύνης μας, παρακαλούμε όπως με ευθύνη κ.κ. Διοικητών υφισταμένων Υπηρεσιών σας, χορηγηθούν στο εμπλεκόμενο προσωπικό, στα μέτρα που ελήφθησαν τις 31- 12-2018 και 01 -01-2019, καθώς και τις 03 & 04-01-2019, πέραν των προβλεπομένων από το Π.Δ. 394/2001, δυο (2) επιπλέον ημερήσιες αναπαύσεις, για την υπερεργασία τους.», αναφέρει ο Γενικός μεταξύ άλλων στην απόφασή του.

Θυμίζουμε ότι πρώτη φορά φέτος, ο ΓΕΠΑΔ Στερεάς έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα σε περιπολικό, παρέα με τους αστυνομικούς που βρισκόντουσαν σε υπηρεσία στην αλλαγή του χρόνου.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση