Ευχαριστήριο του 5ου Δημοτικού Σχολείου Λαμίας

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 10 Ιανουαρίου 2019 12:33 Ευχαριστήριο του 5ου Δημοτικού Σχολείου Λαμίας

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων και ο Σύλλογος Διδασκόντων τον 5ου Δημοτικού Σχολείου Λαμίας (Νέας Μαγνησίας - Ραιδεστού 1).

Εκφράζουν τις θερμές ευχαριστίες τους στην « ΧΑΡΤΟΠΟΙΙΑ ΦΟΙΩΤΙΔΑΣ Α.Ε. » (Δαμάστα Λαμίας) και στον δ/ντη της εταιρείας Χριστοδουλόπουλο Αριστοτέλη, για την σημαντική προσφορά επιταγών με σκοπό την αγορά τροφίμων, τα οποία μοιράστηκαν από εμάς σε οικογένειες παιδιών τον σχολείου μας, που τα είχαν πραγματικά ανάγκη, ώστε τις μέρες των Χριστουγέννων να μην λείπει τίποτα από το τραπέζι τους. (Όλα ξεκίνησαν από τη διαμεσολάβηση και τις ενέργειες του δασκάλου μας, κ. Γκίκα Κώστα)

Η παρούσα επιστολή αποτελεί ελάχιστη ένδειξη εκτίμησης έναντι της αξιόλογης ενέργειάς σας. Θεωρούμε χρέος μας να γίνει γνωστή η αξιέπαινη πράξη σας, η οποία συνέβαλε τα μέγιστα ώστε παιδιά τον σχολείου μας με τις οικογένειές τους, να νιώσουν ότι υπάρχει ακόμη ανθρωπιά και ελπίδα στην δύσκολη εποχή που ζούμε. Αυτή η πράξη συμπαράστασης και αλληλοβοήθειας θεωρούμε ότι θα πρέπει να αναδειχτεί, γιατί αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση