Λαμία: 300.000 άνθρωποι παγκοσμίως απολαμβάνουν μία συνεδρία Integral LPG m6…Εσείς;

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 05 Μαρτίου 2019 08:05 Λαμία: 300.000 άνθρωποι παγκοσμίως απολαμβάνουν μία συνεδρία Integral LPG m6…Εσείς;

Η νέα γενιά θεραπειών LPG ήρθε τώρα και στη Λαμία, στα LIPOGEN!

LPG Integral m6

Body & Face treatment

Η νέα γενιά θεραπειών LPG ήρθε!!

300.000 άνθρωποι παγκοσμίως καθημερινά απολαμβάνουν 1 συνεδρία Integral LPG m6…

Ανακαλύψτε την ομορφιά ενός καλοσχηματισμένου σώματος,  ενός σφριγηλού προσώπου κ την αυτοπεποίθηση που όλο αυτό μας δίνει!!

Ότι έχετε φανταστεί για το Σώμα κ το Πρόσωπο σας τώρα μπορείτε να το έχετε με το νέο Integral LPG m6..

100% φυσική μέθοδος …

Lipomassage

 Το Lipogen Λαμίας είναι πλέον εξοπλισμένο με το αυθεντικό σύστημα LPG CELLU M6®INTEGRAL, το πλέον κατάλληλο για την πρωτοποριακή – αποκλειστική θεραπεία αδυνατίσματος της LPG: την Lipomassage™.

Η πρωτοπόρος μηχανική δράση του Lipomassage™ μέσα από μία φυσιολογική διαδικασία, που ονομάζεται μηχανική μεταγωγή μηνυμάτων (mechanotransduction), διεγείρει τα λιποκύτταρα, ώστε να απελευθερωθεί το τοπικό λίπος και να μειωθεί η κυτταρίτιδα. Αυτό που κάνει ακόμα πιο σημαντική αυτή τη θεραπεία είναι ότι προσαρμόζεται στις ιδιαίτερες ανάγκες του κάθε ατόμου, χάρη στην εστιασμένη ενεργοποίηση της αγγειακής και λεμφικής κυκλοφορίας. Η τεχνική του μηχανικού λιπομασάζ της LPG εφαρμόζεται μέσω δύο κυλίνδρων ελεγχόμενων από υπολογιστή. Προκαλούν ταυτόχρονη συμπίεση και αναρρόφηση του δέρματος στην προβληματική περιοχή ελαστικοποιώντας τον λιπώδη ιστό, μειώνοντας εντυπωσιακά τις «λακουβίτσες». Σύμφωνα με μελέτες, η αναδόμηση του δέρματος ανεβαίνει κατά 240%, ενώ ταυτόχρονα οι μηχανικοί κύλινδροι σμιλεύουν με ακρίβεια τις περιοχές θεραπείας.

 

 

Στοχεύει τις «δύσκολες» περιοχές που είναι ανθεκτικές στη διατροφή και την άσκηση (χέρια, πλάτη, στομάχι, μέση, μηροί κλπ.). Σε 1 μόνο θεραπεία, αυξάνει την κυκλοφορία του αίματος ενεργοποιώντας παράλληλα τη σύνθεση κολλαγόνου, υαλορουνικού οξέους και ελαστίνης. Ενεργοποιεί τη φυσική καταστροφή του λίπους έως και 70%. Ταυτόχρονα, επαναφέρει τη σφριγηλότητα του δέρματος.

Καταπολεμά την αίσθηση βάρους στα πόδια καθώς τα ελαφρύνει διεγείροντας την κυκλοφορία του αίματος τριπλασιάζοντας την ενώ παράλληλα ανακουφίζει από τα συμπτώματα της κατακράτησης υγρών. Τα ενυπωσιακά αποτελέσματα της θεραπείας οφείλονται εκτός των άλλων στην καινοτόμο κεφαλή ERGODRIVE™ , που ενισχύει σημαντικά την αίσθηση του μασάζ και ταυτόχρονα βελτιώνει το αποτελέσμα και την ταχύτητα της, δίνοντας μας παράλληλα τη δυνατότητα να προσεγγίσουμε και εκείνα τα ευαίσθητα σημεία του σώματος που πριν αποφεύγαμε. Έτσι λοιπόν, η θεραπεία βελτιστοποιείται καθώς διεγείρει και τα βαθύτερα στρώματα κυττάρων ώστε να μας προσφέρει μέγιστη απόδοση. Λόγω δε της ευαισθησίας της και της ικανότητας προσαρμογής της, έχουμε μια περισσότερο απολαυστική θεραπεία. Η κεφαλή αυτή  έχει μια εντελώς ανώδυνη επαφή και το αίσθημα που αφήνει είναι ανώτερο από εκείνο του χειρομασάζ.  Το τοπικό λίπος απομακρύνεται, η κυτταρίτιδα λειαίνεται, το δέρμα ανασηκώνεται και συσφίγγεται και το περίγραμμα του σώματος βελτιώνεται. Η διαφορά είναι εμφανής μετά το τέλος της πρώτης κιόλας συνεδρίας.

Η διάρκεια της συνεδρίας ξεκινά από 15 λεπτά και ποικίλει ανάλογα με την εκάστοτε περίπτωση.

Endermologie

Endermologie ονομάζεται η εξελιγμένη από την LPG και πιστοποιημένη με περισσότερες από 110 κλινικές επιστημονικές μελέτες, τεχνική της κυτταρικής διέγερσης. Μέσω της αρχής της μηχανικής μετάδοσης του κατάλληλου ερεθίσματος (mechanotransduction), η επιφάνεια του δέρματος διεγείρεται και προκαλούνται σε βάθος βιολογικές αντιδράσεις, καθιστώντας τη μια μη επεμβατική και παντελώς ανώδυνη διαδικασία.

To νέο σύστημα αντιγήρανσης της LPG σε συνδυασμό με τη νέα μη επεμβατική και 100% φυσική τεχνική προσώπου New Endermolift™, δημιουργεί μετά από ένα μικρό αριθμό συνεδρειών εν τω βάθει δράση στον ιστό, επανενεργοποιώντας την παραγωγή ινών κολλαγόνου και ελαστίνης για άμεση αναγέννηση του δερματικού ιστού και μακροπρόθεσμα αποτελέσματα αντιγήρανσης.

Το δέρμα είναι ένα ζωντανό όργανο, η κυτταρική δραστηριότητα του οποίου διατηρεί τη σφριγηλότητα, την απαλότητα και την υγιή λάμψη του. Από την ηλικία των 25 ετών, οι ινοβλάστες, τα κύτταρα που είναι υπεύθυνα για τη νεανική εμφάνιση του δέρματος, αρχίζουν να επιβραδύνουν την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης.

Σταδιακά το δέρμα λεπταίνει, χάνει την πυκνότητά του και την νεανική του σύσταση και τα πρώτα σημάδια γήρανσης εμφανίζονται: ρυτίδες, χαλάρωση περιγράμματος, θαμπή όψη. Η χαλάρωση αυτή εξηγείται από την όλο και μικρότερη παραγωγή ινών κολλαγόνου και ελαστίνης από τους ινοβλάστες.

Η πατενταρισμένη, μη επεμβατική τεχνική New Endermolift™ βελτιώνει σε μεγάλο βαθμό τις επιφανειακές ή βαθιές ρυτίδες, με απόλυτα φυσικό τρόπο Η δράση του New Endermolift™ μπορεί να περιγραφεί σε συντομία με τον ακόλουθο τρόπο:  Η νέα κεφαλή ERGOLIFT™ είναι ένα τεχνολογικό επιτεύγμα που είναι εξάρτημα του πιο εξελιγμένου μοντέλου-πλατφόρμας της LPG, του CELLU M6 Integral. Η Κεφαλή ERGOLIFT™ φέρει την αποκλειστική και πατενταρισμένη τεχνολογία MPF (Motorized Pulsating Flaps). 
Αποτελείται ουσιαστικά από παλλόμενα πτερύγια που μέσω αναρρόφησης ασκούν στην επιδερμίδα συνεχή μηχανική διέγερση, με συνέπεια να προσφέρεται συνολικά 270% μεγαλύτερη διέγερση του δερματικού ιστού σε σχέση με προηγούμενες τεχνολογίες.

Η μηχανική διέγερση που προκαλεί στους ινοβλάστες η κεφαλή ERGOLIFT™ της LPG, βελτιώνει την αιμάτωση και αποβάλλει τις τοξίνες, ενεργοποιεί με φυσικό τρόπο την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης, επιτυγχάνοντας έτσι ανανέωση του δέρματος και ενεργοποίηση του κυτταρικού μεταβολισμού.

Μέσω πρωτοκόλλων και προγραμμάτων κατάλληλων για κάθε ανάγκη και χάρη στον ενσωματωμένο υπολογιστή που διαθέτει η συσκευή, εκμηδενίζεται η  πιθανότητα και του παραμικρού λάθους κατά τη διάρκεια της θεραπείας.

Ήδη από την πρώτη κιόλας συνεδρία, η μικροκυκλοφορία στο πρόσωπο βελτιώνεται, οι ινοβλάστες αρχίζουν να επανεκκρίνουν κολλαγόνο και ελαστίνη, δύο ουσίες υπεύθυνες για τη σφριγηλότητα και ελαστικότητα του δέρματος, οι ιστοί οξυγονώνονται, το ενδογενές υαλουρονικό οξύ αυξάνεται θεαματικά και η επιδερμίδα ανακτά τη φρεσκάδα και τη λάμψη της.

Οι ρυτίδες αρχίζουν να διορθώνονται εκ των έσω, οι λεπτές γραμμές λειαίνονται, το περίγραμμα του προσώπου εμφανίζεται περισσότερο ομοιόμορφο και καλύτερα δομημένο. Το δέρμα ανανεώνεται σε βάθος, αποκτά σφριγηλότητα, ελαστικότητα και λάμψη. Τα μάγουλα ανασηκώνονται, επιτυγχάνεται ανόρθωση του περιγράμματος του προσώπου και επαναπροσδιορίζεται με σαφή πλέον όρια, ενώ τα ζυγωματικά ενισχύονται. Οι μαύροι κύκλοι και οι σακούλες κάτω από τα μάτια μειώνονται αισθητά. Η δερματική ανανέωση είναι ορατή και διαρκής, παραμένοντας ταυτόχρονα απόλυτα φυσική.

Όταν λοιπόν επιθυμούμε να απαλύνουμε τις ρυτίδες του προσώπου μας με έναν απόλυτα φυσικό, ασφαλή και δίχως παρενέργεις τρόπο, όταν αισθανόμαστε το δέρμα μας κουρασμένο και θαμπό, όταν βλέπουμε το περίγραμμα του προσώπου μας χαλαρό η απάντηση είναι LPG.

Λόγω των άμεσων αποτελεσμάτων αποτελεί και την τέλεια θεραπεία αντιγήρανσης για το πρόσωπο, το λαιμό και το ντεκολτέ πριν από μια βραδινή έξοδο. Τα αποτελέσματα συνεχίζουν να βελτιώνονται με τη συνέχιση των θεραπειών αντιγήρανσης. Ο αριθμός των συνεδριών που χρειάζονται εξαρτάται από την ανταπόκριση του κάθε ατόμου και το βαθμό ανάγκης που υπάρχει. Η αίσθηση που δημιουργεί η θεραπεία είναι εκείνη μιας ευχάριστης και χαλαρωτικής εμπειρίας.

Κλείστε τώρα ένα ραντεβού γνωριμίας στο τηλέφωνο 22310 29220.
LIPOGEN
Καραγιαννοπούλου 9, Λαμία
Τηλ: 22310 29003
www.lipogen.gr
Προσαρμοσμένη αναζήτηση