Δύο ανήλικοι μπλεγμένοι σε ισάριθμες κλοπές στη Λαμία

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 12 Ιανουαρίου 2019 09:55 Δύο ανήλικοι μπλεγμένοι σε ισάριθμες κλοπές στη Λαμία

Δύο περιπτώσεις κλοπών από σπίτια σε Ροδίτσα και Ανθήλη, εξιχνιάσθηκαν άμεσα από τις αστυνομικές αρχές.

Στο πλαίσιο της έρευνας σχηματίστηκαν ποινικές δικογραφίες, στην οπία εμπλέκονται ένας 45χρονος αλλά και δύο ανήλικα παιδιά.

Ειδικότερα στην πρώτη περίπτωση, την Πέμπτη (10-01-2019) το μεσημέρι, ο 45χρονος μαζί με έναν εκ των ανηλίκων, αφαίρεσαν από εγκαταλελειμμένη οικία, ιδιοκτησίας εταιρείας, μία μεταλλική σκάλα, όμως έγιναν αντιληπτοί από διερχόμενο πολίτη και τράπηκαν σε φυγή.

Από Αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Τμήματος Άμεσης Δράσης Λαμίας, που προσέτρεξαν στην περιοχή, εντοπίστηκε στο σημείο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας του 45χρονου, εντός του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τμήματα της μεταλλικής σκάλας.

Στη δεύτερη περίπτωση, ο δεύτερος εκ των ανηλίκων, μαζί με τρεις ακόμη συνεργούς του, τα στοιχεία ταυτότητας των οποίων διερευνώνται, εισήλθαν την Τετάρτη (09-01-2019) το απόγευμα, από ανασφάλιστο παράθυρο, σε σπίτι στην Ανθήλη και αφαίρεσαν μικρό χρηματικό ποσό, κινητό τηλέφωνο και ζευγάρι υποδημάτων.

Την προανάκριση για τις ανωτέρω υποθέσεις, διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας, ενώ οι δικογραφίες που σχηματίσθηκαν θα υποβληθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση