Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Συνέλαβαν μητέρα και τους δυο γιους της

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 11 Ιανουαρίου 2019 19:24 Συνέλαβαν μητέρα και τους δυο γιους της

Για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών κατηγορούνται οι ανήλικοι…

Από το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, εξιχνιάσθηκαν δύο κλοπές – διαρρήξεις και μία απόπειρα κλοπής, οι οποίες διαπράχθηκαν το χρονικό διάστημα από 06 έως και 10-01-2018, σε περιοχές της Ευβοϊκής πρωτεύουσας.

Για τις παραπάνω περιπτώσεις συνελήφθησαν το πρωί της Πέμπτης (10/1) στη Χαλκίδα δύο (2) ανήλικοι Έλληνες, κατηγορούμενοι για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών, καθώς και η μητέρα τους για παραμέληση της εποπτείας τους.

Σύμφωνα με την αστυνομική έρευνα, οι δύο ανήλικοι ταυτοποιήθηκαν για την εμπλοκή τους σε δύο διαρρήξεις με παραβίαση παραθύρου, ισάριθμων καταστημάτων (εμπορικό και εστίασης), από όπου αφαίρεσαν χρηματικά ποσά αλλά και τα κινητά τηλέφωνα των ιδιοκτητών τους.

Επίσης, είχαν παραβιάσει παράθυρο φωταγωγού και εσωτερικές πόρτες από κτήριο όπου στεγάζονται Δημόσιες Υπηρεσίες της περιοχής, χωρίς όμως να καταφέρουν να αφαιρέσουν κάποιο αντικείμενο.

Στη κατοχή των συλληφθέντων, βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα εκ των κλεμμένων κινητών τηλεφώνων, το οποίο αποδόθηκε στην ιδιοκτήτριά του.

Επιπλέον από τους αστυνομικούς συνελήφθη και η μητέρα τους, με την κατηγορία της παραμέλησης της εποπτείας τους.

Την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, ενώ η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.